Hotel i Bonifacio på Korsika

Hotel Santa Teresa

Pris fra pr. pers.
 
Hotel Santa Teresa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Santa Teresa er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bonifacio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Med sin beliggenhed på de høje klinter har Hotel Santa Teresa en imponerende udsigt til både Bonifacio, Middelhavet og Sardinien.

Gåafstand til spisesteder m.m.

Hotel Santa Teresa har virkelig en heldig position, for den ligger på kanten til Bonifacios halvø og er således næsten omgivet af havet på alle sider, på samme tid ligger det i kort gangafstand fra havnen og det historiske centrum med alle de barer, caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder, det indebærer. Da området er præget af de høje klinter og klipper, skal du tre km væk for at finde stranden. Man kan naturligvis sagtens klare sig uden bil her, men hvis man ønsker at udforske Korsika, er det nu alligevel en fordel at have en, hvis man da ikke har masser af tid. Så er det heldigt, at hotellet råder over privat parkeringsplads.

Hotellet og værelserne

Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet, så du finder altid nogen til at modtage dig og give dig råd om alt, hvad du måtte ønske. De 43 værelser råder over aircondition, privat badeværelse med bruser eller karbad og wc samt hårtørrer, fjernsyn og sikkerhedsboks. Superior-værelserne har desuden det ekstra plus at have balkon med havudsigt! Her er elevator og gratis Wi-Fi. Morgenmaden serveres på terrrassen med udsigt til havet eller i morgenmadsalen.

 
 

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map