Feriebolig i Borgo på Korsika

Residence Cala Bianca

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Résidence Cala Bianca tæller tæt på 150 lejligheder, men da de ligger spredt på flere bygninger i en stor park, føles her ikke trangt. Lejlighederne er simple og gedigne uden så mange dikkedarer og har for nylig (2010) gennemgået en renovering.

Pool og tennisbaner

Vi kan med god ret fremhæve Résidence Cala Bianca som et børnevenligt sted, for ikke nok med, at her er to svømmebassiner, to tennisbaner og strand tæt på, her er også usædvanlig god plads, således at de mindste har god plads at røre sig på. Der er ikke havudsigt fra lejlighederne, dertil ligger stedet for lavt, og den frodige vegetation hæmmer selvsagt også udsigten. Men den brede sandstrand er tæt på, og dér vil man jo nok alligevel opholde sig store dele af dagen.

Tæt på indkøbsmuligheder

Du finder indkøbsmuligheder og apotek ca. 500 meter herfra, og i juli-august går der også en transferbus til lufthavnen i Bastia tæt herpå. Vejen der går forbi Résidence Cala Bianca har både cykelsti og fortorv, så mange tager turen op og ned langs kysten for at nyde udsigten og studere det righoldige fugleliv.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser
- Lejlighederne er ca. 24 m² store og består af ét rum med køkkenhjørne (2 kogeblus, mikrobølgeovn og køleskab), sovesofa til to personer, køjeseng og et badeværelse med bruser og wc. Lejlighederne er udstyret med aircondition og tv. De har privat terrasse med havemøbler.
Toværelseslejlighed med 6 sovepladser
- Lejlighederne er ca. 32-35 m² store og består af stue med køkkenhjørne (4 kogeblus, mikrobølgeovn og køleskab), sovesofa til to personer og køjeseng, soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og wc. Lejlighederne er udstyret med aircondition og tv. De har privat terrasse med havemøbler.
Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser
- Lejlighederne er ca. 51 m² store og består af stue med køkkenhjørne (4 kogeblus, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og køleskab), sovesofa til to personer og køjeseng, soveværelse med dobbeltseng, sovevæelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og wc. Lejlighederne er udstyret med aircondition og tv. De har privat terrasse med havemøbler.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Le Rivage

Mandelieu - La Napoule, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Mimozas Resort

Mandelieu - La Napoule, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les Villas des Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært på Korsika

search map