Feriebolig i Lama på Korsika

Appartement Passé Composé

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartement Passé Composé ligger i landsbyen Lama og er en stor lejlighed for ikke alt for store personer... Det er nemlig ganske vist en fireværelseslejlighed på 100 m², men den ligger under taget på anden etage, så du skal huske at bukke dig fra tid til anden.

Gode udendørs faciliteter

Her er god plads indendøre, men mindst lige så vigtigt er det, at der er gode udendørsfaciliteter. Lejligheden deles om en terrasse på små 30 m² med havepavillon og -møbler samt grill med underboerne i lejligheden Apartement Logis Tradition. Det er også beboerne i denne lejlighed, som du deler poolen med.

Lejlighederne på Appartement Passé Composé

Fireværelseslejligheden Passé Composé med 6/8 sovepladser

Lejligheden ligger på anden etage og er ca. 100 m² stor. Den har selvstændig indgang fra havesiden, hvor det også er muligt at parkere bilen. Lejligheden består af stue, hvor der er køkkenhjørne (opvaskemaskine, keramiske kogeplader, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks) og fjernsyn, to soveværelser med dobbeltseng (140 cm bred) og enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng (160 cm bred) og to badeværelser med bruser, wc og vaskemaskine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Bastide des Templiers

Bras, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Populært på Korsika

search map