Ferieboliger og hoteller i Marine de Saint Ambroggio

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen er en relativt ny destination, der er vokset ud af det største feriekompleks på øen, og byen er i fortsat vækst. Man finder en af de bedste og smukkeste sandstrande ved byen, hvor havet minder om caribiske tilstande. Her er lystbådehavn med mere end 200 bådepladser, ligesom her også er en udendørs saltvandspool og tennisbaner.

Ønsker man at gå ud og spise eller nappe en kop kaffe eller købe en is, er der flere muligheder i byen, dog skal man være opmærksom på, at de primært er åbne i den absolutte højsæson, da der her er tale om en attraktiv sommerdestination.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Sant'Ambroggio er forbundet af den lokale togbane, der forbinder alle kystens byer mellem Calvi og L'Ile Rousse. Området er præget af klassisk middelhavsvegetation og hvide sandstrande. De smukkeste af disse hedder Algajola, Ghjunchitu, Bodri, Lozari, Ostriconi og lidt længere væk - man kommer nemmest og mest bekvemt dertil i båd - Saleccia og Loto.

 
 
search map