Feriebolig i Barjac i Languedoc-Roussillon

Gites du Mas du Terme

Pris fra pr. pers.
Pool på Hotel Mas du Terme Pool på Hotel Mas du Terme Landskab ved Hotel Mas du Terme Restaurant på Hotel Mas du Terme Pool på Hotel Mas du Terme
 
Gites du Mas du Terme er ikke tilgængelig i øjeblikket
Gites du Mas du Terme er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Barjac og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Spis godt, leg godt, sov godt

Lejlighederne hører til en del af et større kompleks, bestående af et hotel med 3 bygninger, midt i 40 hektar vinmarker. De 8 lejligheder er gamle bondehuse udført i sten med tilhørende balkon eller terasse. Til området hører der både en pool med bar, vaskemaskine og parkering. Når i bliver sultne er i velkomne til at kigge fordi hotellets fantastiske restaurant, hvor kokken Olivier forbedreder ægte toscanske specialiteter, med tilhørende vin fra området. Bemærk venligst at restauranten også er åben for folk udefra. Har du børn, så er der massere glæder i vente for dem, da der på området både er børnepool, legeplads, bordtennins, og en stor have hvor de kan slå sig løs.

Tag på tur

Hvis i får nok af at slappe af, er der massere muligheder for aktiviteter i nærområdet. Lej en hest ved nabohuset og rid langs de smukke lavendel og vinmarker. Sejl i kano, besøg grotter, bad på strandene ved Ardèche-søerne eller udfordr jer selv med trekking i områdets kløfter (Gorges de l'Ardèche er ca. 10 km). Fredag morgen og torsdag nat kan i opleve markedet i nærmeste by, Barjac. I vil bemærke de ældre fra byen spille petangue til langt ud på eftermiddagen på det store skyggefulde torv. Her finder i også et par butikker (minimarked, slagter og bager).

Lejligheder

I kan være op til 5 personer i en lejlighed, så der er rig mulighed for at tage familien med på ferie. Alle 8 lejligheder er renoveret i 2013 og har badeværelse med bruser og toilet. Kokkerér i dit eget køkken med en ovn, køleskab og keramiske kogeplader. Flad ud i stuen med fladskærms-tv og få en god nats søvn i de 2 soveværelser: et soveværelse med en dobbeltseng, et soveværelse med tre enkeltsenge. Udenfor lejligheden har i adgang til terrasse eller balkon med bord og stole.


Lejlighederne på Gites du Mas du Terme

Treværelseslejlighed med 5 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejligheden er omkring 50m² og er indrettet i en moderne stil. Lejligheden har en stue med sofa og tv, et køkken med ovn, køleskab, og keramiske kogeplader og et badeværelse med brusebad eller badekar samt separat toilet. Derudover har lejligheden 2 soveværelser med henholdsvis én dobbeltseng i det ene rum, samt tre enkeltsenge i det andet. Nyd også lejlighedens dejlige terrasse med bord og stole.

 
 

Lignende boliger

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide de Calalou

Aups, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Languedoc-Roussillon

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map