Hotel i Barjac i Languedoc-Roussillon

Hotel Le Mas du Terme

Pris fra pr. pers.
Eksempel på <a href=http://www.in-france.dk/frankrig/provence-alpes-cote-dazur/barjac/hotel-le-mas-du-terme/r/27398/>Prestige</a> Eksempel på <a href=http://www.in-france.dk/frankrig/provence-alpes-cote-dazur/barjac/hotel-le-mas-du-terme/r/27396/>Charme Superior</a> Eksempel på <a href=http://www.in-france.dk/frankrig/provence-alpes-cote-dazur/barjac/hotel-le-mas-du-terme/r/27396/>Charme Superior</a> Eksempel på <a href=http://www.in-france.dk/frankrig/provence-alpes-cote-dazur/barjac/hotel-le-mas-du-terme/r/27395/>Charme</a>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Udforsk det store udbud af aktiviteter

Du befinder dig midt i 40 hektar vinmarker, som tilhører hotellets ejere. Sæt dig på terassen og benyt dig af at der kan købes dejlig vin der fremstilles i nærområdet, mens du nyder duften af lavendel i vinden. Nøgleordet for dette sted er uden tvivl naturen, som bidrager til størstedelen af de oplevelser du har i vente. Forkæl dig selv med en ride eller cykelttur langs markerne, udforsk grotter i området, tag på en vandretur i bjergene eller lej en kano og udforsk floderne.

Godt for børn...og voksne

Bliv afkølet i hotellets pool eller slap af i hotellets jacuzzi, begge smukt beliggende mellem vinmarkerne. Poolen er omgivet af solstole, parasoller samt borde og stole. I den lavvandede afdeling kan børn også få del i glæden. Hotellet tilbyder også en legeplads og bordtennisbord, hvor der både for små og større børn er rig mulighed for at finde nye legekammerater.

Gastronomi og vin

Hotellets restaurant hedder Le Carré des Saveurs, og den repræsenterer et solidt, traditionelt provencalsk køkken med plads til nyfortolkninger. Her er lagt vægt på brugen af gode råvarer, om det så er lokale grøntsager, solmodne tørrede figner, fremragende oksekød fra Camargue eller frisk fisk fra kysten. Og så er her et godt vinkort! Priserne er særdeles fornuftige.

Bo på traditionelt eller moderne

Du kan se frem til at bo i et af hotellets værelser som er fordelt på tre bygninger: Le Mas og La Bastide som er de oprindelige gamle bygninger i sten, går tilbage til 1700-tallet og her finder du traditionelle, men temmelig store værelser. Sidste bygning er den nybyggede del (2010) ved navn "M" som rummer en håndfuld store, moderne værelser med privat terrasse.

Værelserne på Hotel Le Mas du Terme

Dobbeltværelse Charme (ekskl. morgenmad)

De seks værelser af typen Charme er ca. 16 m² store og ligger alle i de ældste dele af hotellet: enten i delen kaldet Bastide på første etage (uden elevator) eller i stueetagen eller i delen kaldet Le Mas på første eller anden etage (med elevator). De har en 180 cm bred dobbeltseng, fladskærmsfjernsyn, aircondition, Wi-Fi, minibar, sikkerhedsboks og naturligvis badeværelse med bruser og wc.

Dobbeltværelse Charme Superior (ekskl. morgenmad)

De seks værelser af typen Charme Superior er ca. 22 m² store og ligger alle i de ældste dele af hotellet: enten i delen kaldet Bastide på første etage (uden elevator) eller i stueetagen eller i delen kaldet Le Mas på første eller anden etage (med elevator). De har en 180 cm bred dobbeltseng, fladskærmsfjernsyn, aircondition, Wi-Fi, minibar, sikkerhedsboks og naturligvis badeværelse med bruser og wc.

Dobbeltværelse Charme Privilege (ekskl. morgenmad)

De fire værelser af typen Charme Privilege er ca. 30 m² store og ligger alle i de ældste dele af hotellet: enten i delen kaldet Bastide på første etage (uden elevator) eller i stueetagen eller i delen kaldet Le Mas på første eller anden etage (med elevator). De har alle en 180 cm bred dobbeltseng, men to af dem har desuden en sovesofa til to personer. De har som alle andre værelser fladskærmsfjernsyn, aircondition, Wi-Fi, minibar, sikkerhedsboks og naturligvis badeværelse med bruser og wc.

Dobbeltværelse Prestige med terrasse (ekskl. morgenmad)

De fem værelser af typen Prestige er ca. 40 m² store og har alle privat terrasse med lille bord og stole. De befinder sig i den nyeste del af hotellet kaldet "M" og karakteriseres af deres moderne stil. De har alle en 200 cm bred dobbeltseng, lille stue med sovesofa til to personer og badeværelse med badekar, bruser og separat wc. De har som alle andre værelser fladskærmsfjernsyn, aircondition, Wi-Fi, minibar og sikkerhedsboks.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Espace de l'Hers

Chateauneuf-du-Pape, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Le Domaine des Escaunes

Sernhac, Languedoc-Roussillon

Anbefalinger til dig

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Gites du Mas du Terme

Barjac, Languedoc-Roussillon

Mas des Mille Pierres

Laudun, Languedoc-Roussillon

Populært i Languedoc-Roussillon

search map