Ferieboliger og hoteller i Canet en Roussillon

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Området byder på en mængde forlystelser og aktiviteter som et casino, et spa-område, diverse vandsportsaktiviteter, restauranter og barer. Det vil sige alt hvad hjertet kan begære af aktiviteter i en ferieby langs kysten. I havnen ligger byens akvarium, der byder på samlinger af hajer, piratfisk, skildpadder og andre arter fra Middelhavet. Det skorter heller ikke på naturoplevelser, da vådområderne på disse kanter er hjemsted for mere end 200 forskellige arter af trækfugle som eksempelvis flamingoer. Her finder man også små gamle stråtækte fiskerhytter spredt rundt på området, med bjerget Mount Canigou, der troner i baggrunden.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Gode vinslotte i området

Er man til gode vine, er dette område bestemt også værd at besøge. I Canet en Roussillon ligger vinslottet "Chateau de l´Esparrou", der er kendt for især hvidvine og rosévine. Her kan man komme på arrangerede vinbesøg med vinsmagning, hvor man besøger vinkælderen og slottets park. I parken kan man få lov til at holde picnic, ligesom det er tilladt at ride på ponyer. Af andre vinslotte i området, som man kan besøge, kan nævnes; "Il Chateau de Rey", Il Domaine Benassis" og "Domaine Lafage".

Den gamle bydel

Den oprindelige bydel "Canet en Roussillon" ligger ca. 3 km inde il andet og væk fra stranden og badebyen "Canet Plage". Landsbyen har en bred vifte af shopping-muligheder og har formået at bevare en vis form for charme takket være de mange små håndværksbutikker, der præger bybilledet. Byen rummer flere kirker og borge, som er medvirkende til, at der hersker en autentisk stemning i gaderne. Den nærmeste togstation finder man i Perpignan (ca. 10 km). Derfra kan man tage tog videre til Canet en Roussillon. Perpignan er også et besøg værd med sine mange monumenter, museer, pladser og haver.

Det er værd at bemærke, at stranden rengøres dagligt i Canet en Roussillon, og at badning overvåges af livreddere fra 7 forskellige steder langs stranden. En lille del af stranden er indrettet med alle tænkelige remedier til handicappede, således at de også kan få glæden af de svalende bølger i Middelhavet.

 
 

Populært i Languedoc-Roussillon

search map