Villa i Carcassonne i Languedoc-Roussillon

La Maison d'Oc

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I periferien af den mest besøgte middelalderby i Frankrig - Carcassonne - ligger den noble 1700-tals ejendom Domaine Saint-Pierre de Trapel, som ejerne Catherine og Christophe har restaureret og indrettet til en række udlejningsværelser, der ligger i en grøn ramme mellem smukke vinmarker ca. 5 km uden for byen. Inden for denne ramme har ejerne også indrettet en individuel bolig: La Maison d'Oc.

Privat hus med eget mikro-bassin og fælles fordele

Huset er i tre etager og er udført i sten med blå træpersienner for vinduerne. Det ligger for foden af vejen, der fører op til hovedhuset med de fem udlejningsværelser og parken. Ved huset er der privat terrasse med privat grill og et lille bassin, som man kan dyppe sig i, hvis man kan nøjes med det - for de store svømmetag, skal man op til hovedhuset, hvor der er anlagt pool og solterrasse i parken. Der er parkeringsplads til to biler ved huset.

Hus med 4 sovepladser
- Husets består af tre etager. I stueetagen findes opholdsstue med sofaarrangement, fjernsyn og radio/cd-afspiller. Spisekøkken med komfur, mikroovn, køleskab og opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler og naturligvis bord og stole til dage med regn eller for meget sol. For ellers vil man sandsynligvis indtage alle andre måltider ude på terrassen.

På første sal er der soveværelse med dobbeltseng (140 cm bred) og sovesofa (80 cm bred) samt badeværelse med bruser og toilet. På anden sal under de synlige træbjælker finder man det sidste soveværelse med dobbeltseng (160 cm bred) og en lille opholdshjørne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Les Parfums du Midi

Saint Victor de Malcap, Languedoc-Roussillon

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza, Midi-Pyrénées

Residence les Hameaux de Montreal

Montreal du Gers, Midi-Pyrénées

Anbefalinger til dig

Aparthotel Odalys Le Cheval Blanc

Nimes, Languedoc-Roussillon

Le Domaine des Escaunes

Sernhac, Languedoc-Roussillon

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Languedoc-Roussillon

search map