Feriebolig i La Grande-Motte i Languedoc-Roussillon

Belambra La Grande Motte Presqu'ile du Ponant

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Feriestedet Belambra La Grande Motte, der ligger lige ud til søen Ponant, består af lejligheder i små bungalows, som egner sig til ferie med familien. Tag på en aktiv ferie og benyt muligheden for at dyrke sportsaktiviteter både til lands og til vands. Feriestedet ligger ca. 20 km fra byen Montpellier i den lille by La Grande Motte i regionen Languedoc-Roussillon. Byen ligger lige ved havet, hvortil der er adgang fra søen.

Nyd udendørsliv og mange aktiviteter

Det omkringliggende grønne område består af ca. 23 hektar, hvor ferieboligerne ligger som en lille landsby med små stier, der snor sig gennem feriestedet. Slap af ved poolområdet på 1.000 m² der ligger med udkig til søen Ponant. Lad børnene slå sig løs i stedets børnepool, mens i tager en pause på liggestolene med parasoller i sommersæsonen. Spil tennis, volley, basket, fodbold, petanque, bordtennis og billard. Lej også cykler, kanoer, motorbåde, vandcykler og surfbrætter. Udfordr jer selv og tag et kursus i at surfe. Er du golfentusiast, ligger der en 18 hullers bane ca. 2,5 km fra feriestedet. Nyd også en dag ved stranden som kun ligger ca. 800 meter væk.

Lad børnene have det sjovt

Lad jeres mindste lege med de andre børn og benyt jer af at der arrangeres forskellige former for underholdning på feriestedet. Tag blandt andet på skattejagt, dans og spil. Underholdningen finder sted på enten fransk eller engelsk og kan foregå både ude og inde. Vær opmærksom på, at nogle af aktiviteterne kræver betaling på stedet. Aktiviteterne finder sted fra søndag eftermiddag til fredag eftermiddag. I ugens løb fra kl. 9-17.30 (cirkatider). Nogle gange finder der også underholdning sted om aftenen, alt efter børnenes aldersgrupper. Aktiviteterne finder sted fra starten af april til starten af maj og fra starten af juli til slutningen af august.

Spis på restauranten og brug de indendørs faciliteter

Slip for at lave mad i lejligheden, og nyd at der en stor restaurant på stedet, som både serverer morgenmad og aftensmad. Restauranten har endvidere et stort udeområde med terrasse, hvor man kan nyde en drink eller et måltid. Restauranten serverer maden som buffet, hvor der stilles an til tre retter, der oftest er produceret ud fra regionale temaer. Vil i på internettet kan dette lade sig gøre i området ved receptionen.

Lejlighederne på Belambra La Grande Motte Presqu'ile du Ponant

Toværelseslejlighed Confort med 4 sovepladser (med terrasse)

Disse 22 Confort-lejligheder ligger i små bungalows med gårdhave og privat terrasse i hjertet af feriestedet. Lejlighederne er på ca. 28 m² og de to værelser udgøres af en opholdsstue med en dobbeltsovesofa (til forældrene) og et børneværelse (6 af lejlighederne har en køjeseng samt plads til en barneseng (gratis op til 2 år) og 16 af lejlighederne har to enkeltsenge). Lejlighederne er indrettet i moderne møblement og lyse, lette farver og udstyret med fladskærms-tv, værdiboks mod betaling, støvsuger, køkkenhjørne med kogeplader, mikroovn, frysekøleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister samt badeværelse med bruser. Badeværelse og toilet er separat.

Toværelseslejlighed Confort med 5 sovepladser (med terrasse)

Disse 24 Confort-lejligheder ligger i små bungalows med gårdhave og privat terrasse i hjertet af feriestedet. Lejlighederne er på ca. 28 m² og de to værelser udgøres af en opholdsstue med en dobbeltsovesofa (til forældrene) og et børneværelse med en køjeseng og en enkeltseng. Lejlighederne er indrettet i moderne møblement og lyse, lette farver og udstyret med fladskærms-tv, værdiboks mod betaling, støvsuger, køkkenhjørne med kogeplader, mikroovn, frysekøleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister samt badeværelse med bruser. Badeværelse og toilet er separat.

Toværelseslejlighed Confort med 6 sovepladser (med terrasse)

Disse 13 Confort-lejligheder ligger i små bungalows med gårdhave og privat terrasse i hjertet af feriestedet. Lejlighederne er på ca. 28 m² og de to værelser udgøres af en opholdsstue med en dobbeltsovesofa og et børneværelse med to køjesenge. Lejlighederne er indrettet i moderne møblement og lyse, lette farver og udstyret med fladskærms-tv, værdiboks mod betaling, støvsuger, køkkenhjørne med kogeplader, mikroovn, frysekøleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister samt badeværelse med bruser. Badeværelse og toilet er separat.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Les Tamaris

Portiragnes, Languedoc-Roussillon

Belambra Le Vidourle

Le Grau-du-Roi, Languedoc-Roussillon

Residence Le Mas des Alpilles

Le Paradou, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Chenes Verts

Saint-Raphael, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Languedoc-Roussillon

search map