Feriebolig i Laudun i Languedoc-Roussillon

Mas des Mille Pierres

Pris fra pr. pers.
 
Mas des Mille Pierres er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mas des Mille Pierres er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Laudun og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Beliggende midt mellem skov og vinmarker er Mas des Mille Pierres indbegrebet af ren afslapning. Her midt i hjertet af vinregionen Languedoc finder man, al den komfort man kan ønske sig med en pool, en stor parklignende have og ikke mindst aircondition på værelserne.

Bo tæt på byen og på flere seværdigheder

Der er kun ca. 900 m til den lille landsby Laudun, hvor du kan købe ind eller vælge at spise om aftenen - her findes et hyggeligt centrum med stenhuse, små torvepladser samt en restaurant og et pizzeria. Huset ligger for enden af en kort grusvej på ca. 200 meter, der går ned til landevejen mellem Laudun og Tresques. Ad landevejen kommer du nemt til områdets seværdigheder, da der kun er ca. 24 km til Chateauneuf, ca. 29 km til Avignon og ca. 50 til Nimes.

Nyd pool og have

Mas betyder landhus på lokal dialekt. Ejeren af huset hedder Jean-Jacques og bor i et nabohus. Man deler adgang til pool og dens tilhørende terrasse samt et pool-house med legetøj for børn, samt et badeværelse med bruser og toilet med ejeren. Husets egen parkhave er over 2 hektar jord og her har børnene rig mulighed for at løbe, lege og klatre. Haven ligger ca. 200 meter fra den nærmeste landevej, der er gemt bag skovens træer. Man kan altså ikke se vejen, men alt efter vindretning kan man høre trafikken.

Hus med 4/7 sovepladser:
- Huset er ca. 100 m² og er fordelt på to etager. I stueetagen er der opholdsstue med pejs og sovesofa med halvanden soveplads (140 cm bred), som egner sig bedst til børn under 12 år. Der findes endvidere køkken med ovn, mikroovn, brødrister, elkedel, kaffemaskine, opvaskemaskine og komfur med 4 kogeplader, soveværelse med fransk seng (140 cm bred), badeværelse med toilet og bruser samt vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. På første sal er der endnu et soverum med to enkeltsenge samt mulighed for ekstra opredning på sovesofa (bedst til børn under 12 år) og stort badeværelse med karbad og toilet. Huset råder over terrasse med parasol, bord, stole og grill.

Huset er udstyret med aircondition, fladskærms-tv, dvd-afspiller samt wi-fi internetforbindelse. Uden for højsæsonen har huset også en fordelagtig pris, så længe man er maks. 4 gæster i huset.

 
 

Populært i Languedoc-Roussillon

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map