Feriebolig i Le Grau-du-Roi i Languedoc-Roussillon

Belambra Le Vidourle

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I udkanten af den lille by Le Grau-du-Roi, lige ned til Middelhavets sandstrande og åbne vidder - ligger feriecentret Belambra Le Vidourle med sine 90 lejligheder.

Nyd havet og pool området

Bo på en stor grund bestående af tre hektar som vender direkte ud mod middelhavet. Nyd den dejlige sandstrand med dine børn, da denne strand er meget lavvandet og derfor er perfekt til børnefamilier. Slap af ved pool området der både har liggestole og parasoller til rådighed for stedets gæster. Pool området er ligeledes børnevenligt, da det er indhegnet og har en mindre børnepool ud over den store pool. Der er ikke nogen restaurant på Belambra Le Vidourle, men køb både croissanter og baguetter i den lille café der ligger ved receptionen.Trods den isolerede placering finder du nemt dagligvarebutikker og supermarkeder kun et par kilometer fra feriecentret.

Benyt jer af de mange muligheder for aktiviteter

Lad dine børn blive underholdt med de forskellige arrangementer og aktiviteter der bliver arrangeret i perioderne mellem april og starten af maj samt i juli til slutningen af august. Aktiviteterne foregår på engelsk og fransk, så nyd at dine børn også får mulighed for at lære mens de leger. Lej cykler eller udstyr til vandaktiviteter i området og udforsk det sydfranske terræn. Få oplysninger og priser i receptionen.

Bo i hyggelige lejligheder tæt på stranden

Ferie centeret består af 90 lejligheder med plads til op til seks personer. Lejlighederne er indrettet med satellit-tv (lcd) med franske kanaler, køkkenhjørne med kogeplader, ovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister samt badeværelse med toilet og bruser.

Lejlighederne på Belambra Le Vidourle

Toværelseslejlighed Confort med 4 sovepladser (med balkon)

Disse 44 lejligheder ligger i rolige omgivelser og har alle balkon. Lejlighederne er på ca. 32 m² bestående af opholdstue med sovesofa og et værelse med to enkeltsenge. Lejlighederne er indrettet i varme gyldne farver og er udstyret med fladskærms-tv med franske kanaler, værdiboks mod tillæg samt køkkenhjørne med kogeplader, ovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister. Endvidere er der badeværelse med bruser. Toilettet er separat fra badeværelset.

Toværelseslejlighed Premium med 4 sovepladser (med terrasse)

Disse 10 lejligheder har alle en terrasse, der vender ud mod haven. Lejlighederne er på ca. 32 m² bestående af opholdstue med sovesofa og et værelse med to enkeltsenge. Lejlighederne er indrettet i varme gyldne farver og er udstyret med fladskærms-tv med franske kanaler, værdiboks mod tillæg samt køkkenhjørne med kogeplader, ovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister. Endvidere er der badeværelse med bruser. Toilettet er separat fra badeværelset.

Toværelseslejlighed Privilège med 4 sovepladser (med balkon)

Disse 24 lejligheder har alle balkon, og befinder sig på enten 1. eller 2. sal. Lejlighederne er på ca. 32 m² bestående af opholdstue med sovesofa og et værelse med to enkeltsenge. Lejlighederne er indrettet i varme gyldne farver og er udstyret med fladskærms-tv med franske kanaler, værdiboks mod tillæg samt køkkenhjørne med kogeplader, ovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister. Endvidere er der badeværelse med bruser. Toilettet er separat fra badeværelset.

Treværelseslejlighed Confort med 4/6 sovepladser (med terrasse)

Disse 4 lejligheder er på ca. 46 m². De har alle terrasse med bord og stole. Desuden indeholder de opholdstue med dobbeltsovesofa og to værelser med to enkeltsenge i hver. Lejlighederne er udstyret med fladskærms-tv med franske kanaler, køkkenhjørne med kogeplader, ovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister. Endvidere er der badeværelse med bruser. Toilettet er separat fra badeværelset. Værdiboks mulig mod tillæg.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Belambra La Grande Motte Presqu'ile du Ponant

La Grande-Motte, Languedoc-Roussillon

Residence Les Tamaris

Portiragnes, Languedoc-Roussillon

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Bastide des Chenes

Gordes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Chenes Verts

Saint-Raphael, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Languedoc-Roussillon

Les Parfums du Midi

Saint Victor de Malcap

search map