Ferieboliger og hoteller i Portiragnes

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Portiragnes ligger ud til Middelhavet og er delt i to bydele. Der er den gamle og charmerende middelalderbydel og den nyere bydel, der er en badeby, beliggende helt ud til havet. Den gamle bydel ligger på en bakketop omkranset af vinmarker og blev oprindeligt opført i det 12. århundrede. Her finder man smalle stræder med små butikker.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Der er cirka 4 km mellem den gamle og den nye bydel. Den nye bydel også kaldet "Portiragnes Plage"er en udpræget badeby, med en flot lang sandstrand og her er masser af aktiviteter at tage sig til ligesom der også er flere butikker og restauranter. Gennem Portiragnes floden "Canal di Midi", der ligger på UNESCO´s verdensarvsliste og byen er flere gange blevet præmieret for sin respekt for miljøet.

Naturen

For de naturglade byder området på en fauna og flora ud over det sædvanlige. På grund af det milde klima tiltrækker de mange vådområder flamingoer, hejre og andre trækfugle. Disse kan man betragter til fods eller på cykel fra de mange stisystemer som bugter sig gennem områderne.
Er man heldig kan man få et glimt at de berømte vildheste fra Carmaque og også tyre. Det er muligt at komme på organiserede turer rundt i naturområdet, hvor man rigtig får oplevet denne særprægede natur. I Portiragnes kan man leje cykler så man kan komme rundt og udforske naturen.

Stranden

"Portiragnes Plage" har gennem årene udviklet sig til en kendt og populær badeby. Til trods for sin popularitet er der udstedt restrektioner om at man langs kysten ikke må opføre yderligere bebyggelse. Derfor er der ikke bygget meget langs kysten og det byggeri, der måtte være, er opført med respekt for den arkitektoniske byggestil. Man finder mange campingpladser og små residenser, der netop gør stedet attraktivt for børnefamilier, der søger ferie i rolige og naturskønne omgivelser. Den dejlige lange sandstrand er ideel for børn, da vandet er lavt et godt stykke ud i havet. Her er mange forskellige former for vandsportsaktiviter og udflugtsmuligheder som for eksempel bådtur på "Canal du Midi".

Middelalderlandsbyen

I de kringlede gader i den gamle bydel, finder man flere restauranter, en bager, en slagter, en fiskebutik og andre små håndværksbutikker. Der hersker en dejlig stemning i byen året rundt, hvor mere end 3000 indbyggere er bosat. Den nærmeste større lufthavn ligger i Montpellier ca. 60 km derfra og nærmeste togstation ligger i Béziers ca. 12 km væk.

 
 

Populært i Languedoc-Roussillon

search map