Feriebolig i Portiragnes i Languedoc-Roussillon

Residence Les Tamaris

Pris fra pr. pers.
 
Residence Les Tamaris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Les Tamaris er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portiragnes og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Residence Les Tamaris betyder masser af aktiviteter for både børn og voksne. Stedet ligger helt ud til den dejlige sandstrand ved byen Portiragnes og ca. 4 km fra den hyggelige by Portiragnes, hvor der er butikker og restauranter, hvilket man dog også kan finde et mindre udvalg af i kort afstand fra stedet.

Vælg mellem 3 store poolområder

Residence Les Tamaris giver dig som beskrevet tre pools, der er henholdsvis 620 m², 300 m² og 250 m² store. Lad også dine børn nyde vandet i de 2 børnepools, og spis jeres frokost og aftensmad på pizzariaet eller i snackbaren, som har åben i juli og august. Derudover kan I også benytte jer af de to barer, et vaskeri, internetpoint, mulighed for at få leveret morgenbrød direkte til jeres lejlighed, en stor solterrasse med jacuzzi, en legeplads, bordtennis, volleyball og en multisport-arena. I nærområdet er der mulighed for at leje cykler samt tennisbaner. Hvad mere kan du næsten ønske dig!

Ha´det sjovt!

I juli og august måned er der masser af underholdning på stedet i form af kabaret, teater og konkurrencer. Meld også de yngste medlemmer af familien til børneklubben for børn mellem 5 og 12 år.

Nyd jeres private terrasse

Som noget ganske særligt har du på Residence Les Tamaris små selvstændige huse med privat terrasse og have. Til hvert hus er der desuden privat parkeringsplads. Alle husene er forskelligt indrettet, men har de samme faciliteter. Nyd jeres privatliv bag hækkene der skiller hvert hus.

Bo funktionelt og moderne

Husene har tre eller fire værelser og er fordelt på to etager. De råder alle over køkken med køleskab, 4 kogeblus, mikroovn og opvaskemaskine. Spis på jeres terasse, hvor I både finder grill, borde og stole. Fireværelseshusene har to badeværelser. Nogle af husene ligger lige ud til stranden og hovedgaden, der især i sommerhalvåret er hyppigt besøgt. Ved de huse der ligger nær poolen, kan der være liv fra de badende gæster. Foretrækker du en roligere beliggenhed, er det fordelagtigt at bede om dette ved bestillingstidspunktet (der kan dog ikke gives nogen garanti, men ønsket vil blive taget seriøst og vil blive imødekommet, hvis det er muligt).

Lejlighederne på Residence Les Tamaris

Treværelseshus med 4/6 sovepladser (m/ terrasse)

Dette hus er ca. 55 m² med en 12 m² stor terrasse. I stueetagen finder man en rummelig opholdsstue med dobbeltsovesofa, tv med lokale kanaler, køkkenhjørne og badeværelse med bruser samt separat toilet. På første etage er der to soveværelser, hvor det ene er med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Nogle af husene har gratis wi-fi internet, men det skal ønskes ved bestillingstidspunktet.

Fireværelseshus med 5/7 sovepladser (m/ terrasse)

Dette hus er ca. 75 m² med en 12 m² stor terrasse. I stueetagen finder man en rummelig opholdsstue med dobbeltsovesofa, tv med lokale kanaler, køkkenhjørne og badeværelser med bruser samt separat toilet. På første etage er der tre soveværelser, hvor det ene er med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge og det sidste med en enkeltseng. Derudover er der endnu et badeværelse på denne etage med badekar og separat toilet. Nogle af husene har gratis wi-fi internet, men det skal ønskes ved bestillingstidspunktet.

 
 

Populært i Languedoc-Roussillon

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map