Ferieboliger og hoteller i Saint-Andre-de-Roquelongue

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Saint-Andre-de-Roquelongue ligger med en central placering midt mellem den skønne middelalderby Carcassonne (ca. 50 km) og kysten med den populære badeby Leucate. Byen ligger midt i vinmarkerne og har et mindre udvalg af butikker som et lille supermarked, en bager, en bar-restuarant samt et postkontor. For et større udvalg af butikker og restauranter vil man typisk tage til Carcasonne.

Navnet Saint-Andre-de-Roquelongue stammer fra en bakke, der ligger i den vestlige del af området. Byen ligger i bakkede og landlige omgivelser, hvor især landbrug og vindyrkning er i højsæde. Her finder man 5 forskellige vinproducenter, så der er gode muligheder for vinsmagning. Af serværdigheder kan nævnes slottet "Saint Martin de Toques", der er fra det 11. århundrede og ligger højt på en bakketop nær byen.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Den nærmeste togstation på Saint-Andre-de-Roquelongue ligger i Narbonne (ca. 20 km) og nærmeste større lufthavn er Montpellier (ca. 118 km) eller Toulouse (ca. 154 km).

 
 

Populært i Languedoc-Roussillon

search map