Ferieboliger og hoteller i Saint Cyprien

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Saint Cyprien er der et utal af cykelstier, og det kan anbefales at leje cykler her. Det er nok den nemmeste måde at komme rundt i byen på. Dog kan det anbefales at have en bil til rådighed, når man skal på ture til Perpignan eller Spanien; grænsen mellem Frankrig og Spanien ligger nemlig kun ca. 30 km herfra.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Stranden i Saint Cyprien er af fint, lækkert sandstrand, hvilket børnefamilierne sætter stor pris på. Havnen i byen syder af liv. Her ligger barer, butikker og restauranter side om side, og om sommeren finder man også et lille omrejsende tivoli og et par spillesteder. Fra havnen, som i øvrigt er Frankrigs tredje største set med eksportøjne, afgår mange sejlskibe.

Saint Cyprien har også en golfbane, som lokker mange golfentusiaster til byen. Familierne glæder sig over byens vandland, Aqualand. Om sommeren finder man på byens hyggelige torve og i de små gader små koncerter og udstillinger. Saint Cyprien er et godt udgangspunkt for en badeferie med flere forskellige udflugtsmuligheder som regionen Roussillon og Barcelona i Spanien, som kun ligger ca. 2 timers kørsel herfra.

 
 

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Languedoc-Roussillon

Les Parfums du Midi

Saint Victor de Malcap

La Maison d'Oc

Carcassonne

search map