Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Saint Victor de Malcap er en lille by med ca. 550 indbyggere i den sydlige del af Frankrig i Laquedoc-Roussillon regionen. Byen ligger i et bakket landbrugsområde og er et rigtig fint udgangspunkt for udflugter i naturen og til kulturelle seværdigheder.

Byen ligger ved indgangen til "Les Cévennes", der er en bjergkæde der strækker sig gennem det sydlige og centrale Frankrig. Netop denne bjergkæde er for nyligt blevet optaget på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af sine smukke landskaber. Dette område byder på et væld af aktivitetsmuligheder som trekking, hesteridning, mountainbiking, kano og rafting. I de varme sommermåneder bliver floderne flittigt benyttet til at bade i. Udover nærheden til "Les Cévennes" ligger Saint Victor de Malcap også nær (ca. 100 km) kløfterne i Ardèche-floden, hvor man finder de spektakulære klippeformationer, med blandt andet en naturskabt port over floden.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Set ud fra et gastronomisk perspektiv er området kendt for gedeost, vildsvinepølse samt forskellige bær, honning og kastanjer. I selve byen Saint Victor de Malcap finder man to restauranter, mens de nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 5 km herfra. Inden for ca. halvanden times kørsel kommer man til nogle af de mere kendte byer som Nimes og Avignon, mens der er ca. 150 km til de dejlige strande i Camarque området. Nærmeste større lufthavne finder man i Marseille (ca. 200 km) og Montpellier (ca. 120 km).

 
 

Populært i Languedoc-Roussillon

search map