Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Landsbyen Sernhac har ca. 1.000 indbyggere og er beliggende få kilometer fra den kendte romerske akvædukt Pont du Gard. Pont du Gard er en af de store franske turistseværdigheder i hjertet af Languedoc på grænsen til Provence. Men ikke nok med det, landsbyen ligger også nær den smukke by Nimes.

Godt udgangspunkt

Sernhac er således en rigtig god base for udflugter til nogle af de mest kendte attraktioner i Frankrig. Selve landsbyen har en lang historie bag sig, og var således i romertiden bindeled for vandet, der blev ledt til akvædukten Pont du Gard, hvilket stadig ses af nogle få historiske levn i byen. Byen som landsby rummer ikke det store handelsliv, dog finder man nogle få butikker, og i nabobyen Remoulins (ca. 5 km) finder man et større udbud. Restauranter finder man mange af i regionen, og man skal da også ud af landsbyen for at finde et bredt udvalg.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Seværdigt naboskab

Nimes, som er kendt for sin skønhed og for de romerske arenaer og sin kulturelle rigdom, ligger 20 km fra Sernhac. Byen kaldes bl.a. Frankrigs Rom grundet de mange påvirkninger fra denne epoke, og som stadig ses i byen. Avignon, der er beliggende 25 km fra Sernhac, er også en af de store kulturelle og historiske attraktioner i Frankrig. Byen er bl.a kendt for sin bro, der er udnævnt til Verdenskulturarv af UNESCO. Uzès er en anden nærliggende by, man bestemt bør besøge, mens man opholder sig i Sernhac. Det er en middelalderby, der er yderst romantisk med sine små gader, historiske bygninger og hengemte haver.

Motorvejsafkørsel 5 km væk

Sernhac er nem at komme til fra den nærliggende motorvej Laguedocienne, idet den nærmeste afkørsel ligger ved Remoulins ca. 5 km derfra. Og dermed også nem at komme videre fra, når dagene skal tilbringes med at udforske regionen.

 
 

Populært i Languedoc-Roussillon

search map