Ferieboliger og hoteller i Alvignac

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I et landskab mellem bjerge, grotter, middelalderlige slotte, floder og forhistoriske levn samt landsbyer, der kun lige holder sig fast på klippesiderne, ligger Alvignac. Alvignac er en by beliggende centralt i en naturrig region, der samtidig er velsignet med kultur og historie.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Med kort til betagende udflugter

Hvis man har mod på at udforske nærmiljøet, udgår der flere vandrestier til det omgivende landskab fra denne landsby, der blot tæller 700 indbyggere. Med så få fastboende er der ikke meget at se i selve landsbyen, men der er gode muligheder for at slappe af og få pulsen helt ned. Og så er det et fint udgangspunkt for udflugter til bemærkelsesværdige og kendte steder, som eksempelvis klippebyen Rocamadour og de yderst seværdige og betagende grotter Gouffre de Padirac, der inviterer til et visit mere end 100 m under jorden. I grotterne foregår et besøg til vands, da der i bunden af grotten flyder en stille underjordisk flod.

 
 

Populært i Midi-Pyrénées

search map