Feriebolig i Alvignac i Midi-Pyrénées

Belambra Les Portes de Dordogne

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Belambra Les Portes de Dordogne ligger i en 6 hektar stor naturpark mellem floden "Dordogne" og dalen "Lot" i den nordlige del af regionen Midi-Pyrénées. I disse afslappende omgivelser byder stedet på huse og lejligheder i typisk arkitekturstil fra området, der alle er renoveret i 2011. Den nærmeste by (ca. 1,5 km) er den mindre landsby Alvignac-les-Eaux, hvor man finder et mindre udvalg af butikker og restauranter. Kun ca. 8 km fra stedet ligger den smukke klippeby Rocamadour, som er på UNESCO´s verdensarvliste.

Pool med rutsjebane og spektakulære grotter

Stedet og området byder på et væld af aktiviteter og oplevelser. Til selve Belambra Les Portes de Dordogne hører blandt andet et stort poolområde med vandrutsjebaner og børnepool samt et nyt indendørs spa-område med opvarmet pool og hammam. Om aftenen kan man nyde en drink i baren eller på terrassen og deltage i diverse arrangementer som teater, karaoke og meget andet. Børnene kan deltage i børneklub, der hver dag står for underholdning og konkurrencer. Derudover kan man låne diverse spil i receptionen, spille bordtennis eller benytte sig af internet wifi-området, ligesom man kan leje cykler (mod betaling).

Nærområdet byder på rigtig mange natur- og kulturoplevelser. På den nærliggende flod Dordogne kan man riverrafte og sejle i kano, nær byen Soillac (ca. 34 km) kan man spille golf på en 18-hullers golfbane, og nær byen St. Jean l´Espinasse (ca. 18 km) ligger en 9-hullers golfbane. Af andre aktiviteter kan nævnes tennis (ca. 8 km), hesteridning, klatring og vandring. En af de seværdigheder, man bør opleve under sit ophold på Belambra Les Portes de Dordogne, er de spektakulære grotter Gouffre de Padriac, der blev opdaget i 1856.

Nyrenoverede huse og lejligheder

Der er i alt 132 ferieboliger på stedet, som alle er renoveret i 2011. De er inddelt i tre kategorier; "Comfort", "Privilege" der har en rolig beliggenhed, og "Premium" som har den bedste udsigt.
Lejlighederne ligger fordelt på de to bygninger, hvor også poolen og receptionen befinder sig. De ligger alle i stueetagen med egen møbleret terrasse. Husene ligger i små grupper rundt på området, og har alle en lille have med privat terrasse. Hvad enten man bor i lejlighed eller hus, har man køkkenhjørne i sin bolig med to kogeplader, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine, el-koger og kaffemaskine. Derudover er der en parkeringsplads til hver bolig. Det er aircondition i husene men ikke i lejlighederne.

Lejlighederne på Belambra Les Portes de Dordogne

Toværelseslejlighed Comfort med 2/5 sovepladser (stueetage med terrasse)

Disse lejligheder er ca. 41 m² store og ligger i stueetagen. De består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, alkove med enkeltseng (NB. Kun til børn unde 10 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Lejlighederne har alle aircondition og privat møbleret terrasse.

Treværelsesbungalow Comfort med 4 sovepladser med terrasse

Disse huse er ca. 50 m² og er fordelt på to etager med privat møbleret terrasse. I stueetagen er der opholdsstue med køkkenhjørne, tv samt badeværelse med toilet. På første etage er der soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (bedst til børn under 12 år) samt badeværelse med badekar og toilet. De har alle aircondition.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere, Midi-Pyrénées

Le Chateau de Termes

Martel, Midi-Pyrénées

Le Clos du Rocher

Les Eyzies de Tayac, Aquitaine

Anbefalinger til dig

Belambra Le Vidourle

Le Grau-du-Roi, Languedoc-Roussillon

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Midi-Pyrénées

search map