Hotel i Cahuzac sur Vère i Midi-Pyrénées

Chateau de Salettes

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Chateau de Salettes er der 18 velindrettede værelser - og vinmarker, så langt øjet rækker. Området er præget af vinmarker, som du kan besøge både til vinsmagning og mulighed for at købe med hjem. Et paradis for vinelskere med andre ord!

Fra malerisk ruin til forkælelse i historiske rammer

Da Roger i 1994 købte det slemt forfaldne slot, var det først og fremmest for at lave vin. Det er jo noget man kan forstå og have sympati for, men han havde også lige fra starten til hensigt at istandsætte (i mange tilfælde genopbygge) slottet og indrette dele af det til gæster. Resultaterne er interessante. Vinene må I selv smage og vurdere, men værelserne vil vi give et par ord med på vejen, for deres kontrast mellem de rå stenvægge og den minimalistiske indretning er usædvanlig i et land, hvor denne type steder som oftest har en mere tung og traditionel stil. Sikkert er det under alle omstændigheder, at høj kvalitet præger alt på Chateau de Salettes, fra møblementet i værelserne over den lækre pool (skal opleves) med liggestolene i træ til den rigtig gode restaurant (se nedenfor).

Historiens vingesus

Chateau de Salettes ligger 16 km fra middelalderbyen Cordes-sur-Ciel, der ligger så malerisk på sin bakke, hvorfra den dominerer omegnen på sin egen majestætiske facon. Den er virkelig et - eller flere - besøg værd. Det er ikke kun historisk interesserede, som vil se frem til at besøge Albi (27 km væk), for byen er både smuk og fuld af atmosfære, men dens status som centrum for katarerne i Middelalderen giver den nu en særligt fascinerende karakter for mange af os. Det lugter lidt ...brændt.

Gastronomi på højt niveau

Restauranten er i sig selv en omvej værd, hvis du lægger vægt på, at mad er mere og andet end simpel ernæring. Lad os blot nævne, at den har en stjerne i Michelin-guiden og diverse andre udmærkelser. Dens stil ligger fint i tråd med værelserne, forstået på den måde at det moderne og eksperimenterende vægter højere end det tunge og traditionelle. Raffineret er det under alle omstændigheder! Hvis du ønsker mere variation, finder du mere traditionelle restauranter i Cahuzac sur Vère og resten af omegnen. Alt handler ikke om at spise, det er også vigtigt at drikke! Du vil sikkert vælge en af slottets egne vine, hvis du spiser på restauranten, men du har også mulighed for at deltage i vinsmagning på slottet, den afholdes normalt hver dag klokken 18:30.

Rummelige og komfortable værelser

Værelserne falder i to kategorier, almindelige (hvis man da kan kalde værelserne dette sted for almindelige) og suiter. De ligger alle i den ældste del af slottet, hvor der ikke er elevator. Bygningens oprindelige strukturer har gjort, at værelserne er ganske forskellige indbyrdes, nogle af dem har også små interne niveauforskelle, men udsigten er under alle omstændigheder smuk over vinmarkerne. De er også alle udstyret med aircondition, Wi-Fi, sikkerhedsboks, fladskærmsfjernsyn og selvklart privat badeværelse (med badekar og wc). Værelserne er store, de ligger på mellem 26 og 40 m²!

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza, Midi-Pyrénées

Hotel Mas de l'Oulivie

Les Baux-de-Provence, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil, Midi-Pyrénées

Anbefalinger til dig

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Le Domaine des Escaunes

Sernhac, Languedoc-Roussillon

Populært i Midi-Pyrénées

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere

search map