Hotel i Cuq-Toulza i Midi-Pyrénées

Cuq En Terrasses

Pris fra pr. pers.
Værelse Chat Bleu Værelse Jaune og Suite Douplex L'Appartement
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En lille rolig landsby

Du befinder dig i den sydvestlige del af Frankrig, nærmere betegnet byen ”Cuq Toulza” som ligger i regionen Tarn. Byen ligger omkring 200 kilometer fra grænsen til Spanien. Når du ankommer til byen vil du som det første bemærke den smukke kirke på byens lille plads. Kirken som tidligere har været et kloster, dateres tilbage til det 18. århundrede og er blevet renoveret med den hensigt at bevare den oprindelige arkitektur. Når du træder ind i kirken vil du lægge mærke til vægge af sten og terracotta, samt træbjælker i loftet.

Et sandt paradis

Der venter dig en varm velkomst fra hotellets ejere Philippe og Andonis, som begge har de vigtigste kvaliteter en god vært skal have: smilende, hjælpsomme og opmærksomme på detaljer. Du kan med det samme mærke at de udfører deres job med en stor lidenskab og passion og du vil ikke være i tvivl om at de har lagt meget hjerte og sjæl i dette hotel. Hotellet består af 8 forskellige værelser fordelt på 4 etager, hvor du blandt andet kan nyde godt af smukt interiør som Philippe har fundet på sine rejser. Et af stedets største fordele er dets placering på en bakke, der giver der mulighed for at nyde en fantastisk udsigt udover regionens bølgede bløde bakker. På en varm sommerdag kan du tage en dukkert i stedets pool, som er opvarmet og overdækket med et tag af plastik i de kolde måneder. Sæt dig på en af hotellets mange stole og bænke, som vil give dig et perfekt udgangspunkt til at beundre den velplejede have, som består af farverige blomster, rustikke sten trapper, springvand og vandfald. Intet er overladt til tilfældighederne.

Nyd lokal Slow Food med græske rødder

Bestil et bord på Restaurant Gourmand, hvor Andonis er kok. Her vil du smage på lokale råvarer og retter som er inspireret af hans og Philippes mange rejser. Når Andonis er færdig med at kokkerere, kan du være så heldig at nyde godt af hans klaverspil og sang under din dessert. Hvis vejret er godt har du selvfølgelig mulighed for at sidde på hotellets smukke terasse og nyde den imponerende udsigt imens du spiser. Har du en passion for mad, kan du reservere plads på Andonis' madlavningskursus. Bemærk venligst at restauranten er åben for eksterne gæster og at det ikke er muligt at bestille bord i restauranten på onsdage i april, maj, september og oktober.

Nyd ren afslapning eller områdets kultur

Bliv i Cuq Toulza og nyd det rolige tempo, eller brug din tid på at udforske området omkring den lille by. Du finder flere slotte inden for en radius af ca. 10 km, og inden for ca. 20 km finder du området Lac Saint Ferreol, hvor du kan tage på smukke vandreture eller cykle. Oplev områdets middelaldrelige landsbyer som for eksempel Sorénze og Revel, som nås inden for 1 times kørsel i bil. Sejl en tur på Canal du Midi, en ca. 240 km lang anlagt kanal, som strækker sig fra Toulouse til kystbyen Agde hvor den løber ud i Middelhavet. Kanalen er på Unescos Verdensarvsliste og er et populært turistmål. Oplev dens rolige rytme, og lad dig betage af Pierre-Paul Riquets smukke kunstværk, som på mange måder symboliserer Sydfrankrigs rige historie og langsomme tempo. Toulouse er den nærmeste storby, og her kan du nyde alt fra museer, teatre, monumenter til natklubber og shopping. Har du en passion for golf eller ridning, kan du nå begge dele inden for ca. 25 km's afstand.

Værelserne på Cuq En Terrasses

Dobbeltværelse Chambre Jaune

Værelset er ca. 20 m², og er indrettet i en rustik stil med træbjælker I loftet. Værelset har eget badeværelse med bruser og toilet. Fra værelset har du udsigt til haven.

Dobbeltværelse Terre Cuite

Værelset er ca. 24 m², indrettet i en rustik stil med træbjælker I loftet og smukt parket gulv. værelset har eget badeværelse med karbad og toilet. Fra værelset har du udsigt til kirkepladsen.

Dobbeltværelse Chat Bleu

Værelset er ca. 25 m², og er indrettet i en farverig blomstret stil med træbjælker I loftet. Værelset har eget badeværelse med karbad og toilet. Fra værelset har du udsigt til haven.

Dobbeltværelse La Terrasse

Værelset er ca. 27 m², og er indrettet i en farverig blomstret stil med træbjælker I loftet. Værelset har eget badeværelse med bruser og toilet. Fra værelset har du udsigt udover restaurantens terrasse.

Dobbeltværelse Le Lauragais

Værelset er ca. 31 m², og er indrettet i en farverig blomstret stil med træbjælker I loftet. Værelset har eget badeværelse med karbad og toilet. Værelset har en terasse med udsigt til haven.

Lejligheden La Tour

lejligheden er ca. 35 m ² og har både aircondition og varmeanlæg. Herudover er der stue og tekøkken (keramisk komfur, ovn, køleskab, mikroovn, opvaskemaskine) samt soveværelse (dobbeltseng eller to enkeltsenge på anmodning), garderobe, rtv med satellitkanaler og dvd-afspiller. Badeværelset har bruser, vaskemaskine og tørretumbler. Toilettet ligger i stueetagen. Mod et gebyr er der mulighed for at bestille en dobbelt sovesofa i stuen. Parkering er mulig på pladsen foran hotellet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Chateau de Salettes

Cahuzac sur Vère, Midi-Pyrénées

Le Domaine des Escaunes

Sernhac, Languedoc-Roussillon

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere, Midi-Pyrénées

Anbefalinger til dig

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil, Midi-Pyrénées

Chateau de Salettes

Cahuzac sur Vère, Midi-Pyrénées

Les Parfums du Midi

Saint Victor de Malcap, Languedoc-Roussillon

Populært i Midi-Pyrénées

search map