Feriebolig i Entraygues sur Truyere i Midi-Pyrénées

Residence Les Gorges de la Truyere

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et naturparadis

Listen over eventyr og aktiviteter for hele familien er uendelig. Stedet er præget af vidunderlig og vild natur, og her bor du præcis der, hvor de to floder "Le Lot" og "la Truy Truyère" mødes. Et skønt område, hvor du er omgivet af skov, bjerge og kløfter, som bare venter på, at du udforsker dem. Det er et minimarked kun 100 meter væk, og den smukke middelalderby Entraygues sur Truyere ligger kun 300 meter væk. Her finder du et udvalg af butikker og restauranter.

Her kommer du ikke til at kede dig

Foruden de uendelige muligheder for at vandre, som findes i dette område, kan du og din familie også deltage i et antal aktiviteter såsom at fiske, cykle, ro kajak, svømme og andre udendørs aktiviteter. Der er mulighed for at leje cykler i byen. Du kan benytte dig af en opvarmet udendørs pool mellem d. 15. juni og d. 15. september (højsæsonen), og hotellet har ligeledes børnepool og en indendørs pool. Der er også en sauna og en dampsauna, hvor du kan slappe af og hente ny energi på de kølige dage. Du finder en yachtklub kun 300 meter væk langs floden, tennisbaner 50 meter væk og så kan du også ride i området. Der er 350 km. markerede stier, alene rundt om Entraygues!

Lejligheder med udsigt

Her er i alt 62 lejligheder, alle med have (på 1. sal) eller balkon (på øvrige etager) som enten har kik ud over poolen eller dalen. Udsigten indbefatter bjergene bag huset og parkeringspladsen, men ikke floden. De har alle et bord med stole på balkonen eller i haven. Lejlighederne er rummelige, og er tilgængelige som to- eller treværelseslejligheder med køkken. De har alle et lille køkken med keramisk komfur, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister og elkedel.

Lejlighederne på Residence Les Gorges de la Truyere

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

Disse toværelseslejligheder er ca. 30/35 m² og består af en dagligstue med en sovesofa, et fladskærms-tv (som kan bruges mod betaling) og et køkken med keramisk komfur, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister og elkedel. Der er et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med badekar eller bruser og et toilet. Der er have til lejlighederne i stueetagen, og balkon til dem på de øvrige etager.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (med balkon)

Disse toværelseslejligheder er ca. 40 / 45 m², og består af en dagligstue med en sovesofa, et fladskærms-tv (som kan bruges mod betaling) og et køkken med keramisk komfur, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister og elkedel. Der er et soveværelse med to enkeltsenge, et badeværelse med badekar eller bruser og et toilet. Der er have til lejlighederne i stueetagen, og balkon til dem på de øvrige etager.

Toværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon)

Disse toværelseslejligheder er ca. 40 / 45 m² og består af en dagligstue med en sovesofa, et fladskærms-tv (som kan bruges mod betaling) og et køkken med keramisk komfur, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister og elkedel. Det er et åbent område med to enkeltsenge eller køjesenge, et soveværelse med en dobbeltseng, et badeværelse med badekar eller bruser og et toilet. Der er have til lejlighederne i stueetagen og balkon til dem på 2. sal.

Treværelseslejlighed med 7 sovepladser

Disse treværelseslejligheder er ca. 60 / 65 m² og består af en dagligstue med to sovesofaer, et fladskærms-tv (som kan bruges mod betaling) og et køkken med keramisk komfur, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, brødrister og elkedel. Der er et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med en dobbeltseng, et badeværelse med badekar eller bruser og et toilet. Der er have til lejlighederne i stueetagen, og balkon til dem på 2. sal.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza, Midi-Pyrénées

Residence les Hameaux de Montreal

Montreal du Gers, Midi-Pyrénées

Les Restanques de Beaudine

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil, Midi-Pyrénées

Populært i Midi-Pyrénées

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza

Chateau de Salettes

Cahuzac sur Vère

search map