Feriebolig i Martel i Midi-Pyrénées

Le Chateau de Termes

Pris fra pr. pers.
 
Le Chateau de Termes er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Chateau de Termes er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Martel og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Leg , spil og ha’ det sjovt

Her bor du på en gammel vin ejendom som før i tiden har været brugt til at producere vin og trøfler. Lad den unge ejer Sofie byde dig velkommen til hendes atypiske feriecenter som ligger midt i naturen og hvis formål er at lade gæsterne udforske den smukke ukendte region. Hyg jer med børnene i swimmingpoolen og det tilhørende børnebassin, lad børnene have det sjovt på legepladsen med rutschebaner, og udfordr jer selv med både tennis, bordtennis, volleyball, badminton, petanque, Go-karting, og Petanque. Gå en tur i den store park og besøg den lille gård med får og høns. Lej også heste og spil golf indenfor henholdsvis ca. 5 og 21 kilometers afstand.

Udforsk det smukke nærområde

Nyd den naturrige placering i bakkerne, et par kilometer fra den smukke middelalderlige by Martel, smukke pladser og mange traditionelle restauranter. Her bor du tæt på mange seværdigheder, såsom byen Rocamadour, de underjordske huler ”Gouffre de Padirac”, den røde by ”Collonges-la-Rouge” som findes indenfor en radius af 30km. Udforsk også området Perigord som ligger i regionen Aquitaine. Området er mest velegnet til aktiv ferie og i kan både slå jer løs med cykling, kano og vandreture.

Vælg mellem hytter og lejligheder

Midt i de 3 hektar træbevoksede grunde finder du 10 stenhuse og 3 bjælkehytter. Alle lejligheder og hytter er indrettet med pæne og nyere møbler og har køkken med opvaskemaskine, ovn og keramiske kogeplader. Derudover kan i nyde vejret på jeres egen terrasse med bord og stole samt udsigt over dalen nedenfor. Mod anmodning aftenen før, kan i få bragt morgenbrød direkte til jeres hytte eller lejlighed. I bedes parkere jeres bil udenfor parken, for at forhindre larm og støj samt gøre området mere sikkert for børn.

Lejlighederne på Le Chateau de Termes

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (med terrasse)

Denne lejlighed er omkring 32 m². Her har du stue med sofa, tv og et køkken med keramisk komfur, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, elkedel, brødrister og kaffemaskine. Derudover har du et værelse med en dobbeltseng på 140cm, et badeværelse med brus og toilet samt en overdækket terrasse med bord, stole, grill og hængekøje.

Toværelseslejlighed L'Eden med 2/3 sovepladser

Denne lejlighed på omkring 45 m², ligger i stueetagen af huset med direkte adgang til haven og terrassen med bord og stole samt en flot panoramaudsigt. Lejligheden har et tekøkken med 2 kogeplader, en mikrobølgeovn, køleskab, opvaskemaskine, elkedel og en kaffemaskine. Herudover har du et separat toilet en stue med sovesofa (til børn), et værelse med en dobbeltseng på 160 cm samt et badeværelse med badekar.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse)

Denne lejlighed er omkring 45 m². Her har du stue med sofa, tv og et køkken med keramisk komfur, ovn, mikroovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, elkedel, brødrister og kaffemaskine. Derudover har du 2 værelser med henholdsvis en dobbeltseng på 140 cm i det ene og to enkeltsenge i det andet. Lejlighden har badeværelse med brus og toilet til hvert værelse samt en overdækket terrasse med bord, stole, grill og hængekøje.

Hytte med 4 sovepladser med terrasse (ca. 37 m²)

Denne charmerende træhytte på ca. 37 m² ligger midt i parken, under træerne. Huset har en stor terrasse med bord og stole, hængekøje og grill. Du har et køkken med keramisk komfur, ovn, køleskab, fryser, opvaskemaskine, kedel, kaffemaskine og brødrister. Hytten har 4 sovepladser, 2 i det store soveværelse med dobbeltseng og 1 enkeltseng i det mindre værelse, hvor det er muligt at tilføje en barneseng. Herudover har hytten et badeværelse med brus og toilet.

 
 

Populært i Midi-Pyrénées

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map