Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne antikke landsby er klassificeret som en af de smukkeste i Frankrig, og er i løbet af få år blevet et yndet helle på de rejsendes tur gennem landet, som gør ophold ikke mindst på grund af det pitoreske torv omgivet at kringlede og krogede små gyder og stræder med de karakteristiske gamle huse.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Landsbyens hjerte er det centrale torv, hvor barer og hyggelige restauranter ligger under arkaderne. Rundt om torvet snor små stræder sig ud i et fint net, og man kan sagtens få et par timer til at gå med at slendre rundt her og absorbere atmosfæren.

For foden af landsbyen ligger søen med dens militærmaritime base og stranden, hvor det er muligt at tage sin picnic kurv med og benytte sig af områdets opstillede borde og bænke, eller blot muntre sig på den store vandrutchebane.

Der er i løbet af sommerhalvåret flere festivaler i Montreal du Gers, for eksempel antikmessen i juni, sommerfesten - også i juni, to middelalderfester som er aftenarrangementer og finder sted i slutningen af juli og i starten af august og landsbyfesten som er anden weekend i august med gastronomistande, fællesspisning og forskellig undeholdning.

Landsbyen Montreal du Gers ligger i en region som er rig på pitoreske middelalderbyer, stor naturvariation og gastronomi. I særdeleshed er området kendt for sin produktion af Armagnac, og besøg på de mange vinproducerende slotte er også populært i denne ende af Frankrig.

 
 

Populært i Midi-Pyrénées

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil

Chateau de Salettes

Cahuzac sur Vère

search map