Feriebolig i Montreal du Gers i Midi-Pyrénées

Residence les Hameaux de Montreal

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Oplev middelalderbyer, festivaller og markeder

Bo på Residence les Hameaux de Montreal som med en park på 2 hektar og sine 76 lejligheder en rigtig god base for et ophold i Gers regionen. Prøv områdets specialitet "fois gras" som nydes bedst med et dejligt glas af den lokale vin. Udforsk den store koncentration af middelalderbyer, festivaler og skønne markeder.

Bo i de veludstyrede lejligheder

Lejlighederne er fordelt i mindre træbeklædte huse, i kort afstand fra poolen hvor du kan slappe af på de tilhørende liggestole med parasoller. Nyd også sauna og spabad samt den gratis adgang til internetforbindelse ved receptionen. Bo her med din familie og slap af i de moderne omgivelser. Lejlighederne er spartansk møbleret og nyligt renoverede. Hyg jer i hinandens selvskab og spis jeres morgenmad på den lille terasse med bord og stole. Bemærk at terassen er adskilt, men ligger tæt på de andre terasser. Lav jeres mad i lejlighedens køkken som består af 2-4 keramiske kogeplader, køleskab, miniovn, opvaskemaskine ( ikke i 1 vær. lejl.) og elektrisk kaffemaskine.

Tæt på restauranter og butikker

Benyt jer af den korte afstand til restauranter, dagligvarer og butikker som i finder i Montreal du Gers, bare 800m væk. Lej en bil for at kunne komme nemt rundt i området og få maksimalt udbytte af alt, hvad regionen har at byde på.

Lejlighederne på Residence les Hameaux de Montreal

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser med terrasse

Lejligheden er på ca. 32m² og indeholder opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, samt badeværelse med karbad od separat toilet.

Treværelseslejlighed med 3/4 sovepladser med terrasse

Lejligheden er på ca. 40m² (nogle i to etager) og indeholder opholdsstue med enkeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med enkeltsenge, samt badeværelse med karbad og separat toilet.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser med terrasse

Lejligheden er på ca. 45m² og indeholder opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og soveværelse med to enkeltsenge, samt badeværelse med karbad og separat toilet.

Fireværelseslejlighed med 6/8 sovepladser med terrasse

Lejligheden er på ca. 65m² og fordelt på to etager, den indeholder opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, 2 soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, samt badeværelse med karbad og separat toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere, Midi-Pyrénées

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza, Midi-Pyrénées

La Maison d'Oc

Carcassonne, Languedoc-Roussillon

Anbefalinger til dig

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil, Midi-Pyrénées

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza, Midi-Pyrénées

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere, Midi-Pyrénées

Populært i Midi-Pyrénées

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil

search map