Hotel i Saint Beauzeil i Midi-Pyrénées

Chateau de l'Hoste

Pris fra pr. pers.
Eksempel på standard værelse Eksempel på superior værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt mellem marker og skove finder man slottet Chateau de l´Hoste fra det 17. århundrede. Det ligger i en 4 hektar stor park med træer, blomster og ikke mindst en stor køkkenhave, der leverer frugt og grønt til stedets restaurant. Vi befinder os på pilgrimsruten til byen Santiago de Compostela, ca. 22 km nord for den større by Agen.

Egen restaurant og vinbar

Chateau de l´Hoste har en restaurant, der har åben alle dage til middag samt om søndagen også til frokost. Her kan man nyde en af de traditionelle franske retter i romantiske og rustikke omgivelser indendørs eller udendørs på terrassen. De dertilhørende vine er fra området og kommer fra stedets egen vinbar, hvor man også kan få vinsmagning. I den frodige park finder man en dejlig pool med solterrasse og liggestole samt flere hyggekroge med borde og stole. Derudover er der gratis wifi i fælleslokalerene, der blandt andet tæller en pejsestue. Her er også bordtennis, cykeludlejning og mulighed for ture på hesteryg. Udflugts- og aktivitetsmulighederne i området er mange. Her er blandt andet mulighed for golf (ca. 20 km) og tennis (ca. 20 km) samt turer til nogle af de gamle middelalderbyer som Penne d´Agenais (ca. 13 km), Gavaudun ( ca. 36 km) og Monpazier (ca. 60 km).

Rustikt indrettet værelser

Slottet rummer i alt 29 værelser, fordelt på første og anden etage. De vender enten ud mod parken eller de omkringliggende marker. Værelserne på anden etage har synlige bjælker i loftet, mens værelserne på første etage har højt til loftet. Indretningen er blandet fra antikke møbler til mere moderne og alle værelser varierer i deres indretning. Classic værelserne er de mindste og består af en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt badeværelse med bruser eller badekar og toilet. Superiorværelserne er mere rummelige og har en stor dobbeltseng, et sofaområde samt badeværelse med bruser eller badekar og toilet (størstedelen af værelserne har separat toilet). Begge typer af værelser har pengeboks, mens det kun er i superiorværelserne der er minibar.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Chateau de Salettes

Cahuzac sur Vère, Midi-Pyrénées

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza, Midi-Pyrénées

Chateau Des Vigiers

Monestier, Aquitaine

Anbefalinger til dig

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza, Midi-Pyrénées

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere, Midi-Pyrénées

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Midi-Pyrénées

Cuq En Terrasses

Cuq-Toulza

Chateau de Salettes

Cahuzac sur Vère

Residence Les Gorges de la Truyere

Entraygues sur Truyere

search map