Ferieboliger og hoteller i Saint-Geniez-d'Olt

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille by Saint Geniez d'Olt ligger smukt på begge sider af floden Lot og er omgivet af bjerge og grønne kalkstens-bakker. De store pladser og mange fine bygninger vidner om tidligere tiders velstand, som hovedsageligt skyldtes byens beliggenhed ved floden, som var en vigtig transportvej.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

I dag lever byen hovedsageligt af turisme, men her er også hverdagsliv for de lokale indbyggere med bioograf, butikker og restauranter, for ikke at nævne den hyggelige tradition med en slags aftenmarked, hvor man kan smage de lokale specialiteter. Producenterne af lokale madvarer sælger desuden lækkerierne på et traditionelt marked hver lørdag og i højsæsonen (juli og august) også hver onsdag formidag.

Ud over det chermerende byliv, kan det anbefales at tage på ture i det skønne landskab, der både byder på vandre-, cykel- og hestestier eller at bruge en dag på floden med fiskeri eller sejlads i kajak eller kano. Der er også mulighed for rafting, hvis der skal lidt mere fart på.

 
 

Populært i Midi-Pyrénées

search map