Feriebolig i Colleville-sur-Mer i Normandiet

Belambra Colleville

Pris fra pr. pers.
 
Belambra Colleville er ikke tilgængelig i øjeblikket
Belambra Colleville er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colleville-sur-Mer og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Oplev den rå natur

Feriecentret Belambra Colleville ligger midt i den smukke, rå natur ved Omaha Beach, hvor de allierede gik i land på D-Dag den 6. juni 1944. Feriestedet ligger tæt på den amerikanske kirkegård, og stranden ligger bogstavelig talt kun et stenkast væk. Nyd udsigten udover det grønne kuperede terræn, som er kendetegnet for naturen i Normandiet. Køb ind i dagligvarebutikkerne der ligger omkring 10 km herfra og besøg byerne Bayeux og Caen som ligger henholdsvis ca. 20 og 30 km herfra. Byen Colleville-sur-Mer ligger omkring 1,5 km væk.

Udforsk de mange aktiviteter med hele familien

Belambra Colleville ligger på en stor frodig grund mellem havet og klinterne. Tag på stranden benyt jer af muligheden for at leje udstyr til både surfing og sejlads. Lad jeres børn lege på legepladsen der ligger i nærheden af hovedbygningen, og nyd selv udsigten over havet imens i venter. Tag et spil tennis, golf eller forsøg jer med havfiskeri som alt sammen er muligt i nærheden af feriecenteret. Ankom med bil og benyt den store gratis parkeringsplads (som dog ikke er overvåget).

Få stillet sulten

Spil billiard og pool i baren og spis jeres aftensmad i restauranten på første sal, som består af en buffet. Få stillet sulten for en slik og smag på både forretter, hovedretter og desserter med udgangspunkt i forskeligge temaer og regionale specialiteter.

Sjov og ballade for børn

Fra starten af april til starten af maj og igen fra starten af juli til slutningen af august bydes der på underholding og aktiviteter for børn i alle aldre. Underholdningen finder sted på fransk og engelsk og foregår på forskellige tidspunkter fra mandag til fredag. Spørg endelig i receptionen for mere information men vær opmærksom på, at nogle af aktiviteterne er mod betaling.

Lejlighederne på Belambra Colleville

Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (med terrasse eller balkon)

Disse 15 Confort-lejligheder på ca. 28 m² ligger i enten i stueetagen eller på 1. sal med henholdsvis terrasse eller balkon med bord og stole. Lejlighederne består af en opholdsstue med en dobbeltsovesofa (til børn på max 12 år) og et børneværelse med køjeseng og enkeltseng. Endvidere er der fladskærms-satellit-tv og køkkenhjørne med kogeplader, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister. Herudover er der badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Confort med 5 sovepladser (med terrasse)

Disse 38 Confort-lejligheder på ca. 28 m² ligger i små pavilloner med privat terrasse med bord og stole. Lejlighederne består af et soveværelse med dobbeltseng, et børneværelse med en køjeseng og en enkeltseng samt en spisestue med fladskærms-satellit-tv og køkkenhjørne med kogeplader, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister. Herudover er der badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Premium med 5 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Disse 10 Premium-lejligheder på ca. 30 m² ligger i små pavilloner med privat terrasse med bord og stole. De har stedets fineste beliggenhed og fra lejlighederne har man Belembra Collevilles bedste havudsigt. Disse boliger består af et soveværelse med dobbeltseng, et børneværelse med køjeseng og enkeltseng samt en spisestue med fladskærms-satellit-tv samt køkkenhjørne med kogeplader, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister. Herudover er der badeværelse med toilet og bruser.

 
 

Populært i Normandiet

Hotel La Mere Poulard

Mont Saint-Michel

Le Mouton Blanc

Mont Saint-Michel

Hotel La Digue

Mont Saint-Michel

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map