Hotel i Deauville i Normandiet

Hotel de la Cote Fleurie

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel de la Cote Fleurie ligger centralt i Deauville på en af de større veje og kun 5 minutter fra den skønne brede sandstrand og banegården. Franskmændene kalder Deauville for Paris' 21. arrondissement, da mange parisere tager hertil for at komme til stranden. Her er også gode muligheder for shopping, hvis man har brug for lidt adspredelse.

Terrasse i rolige omgivelser

Udefra minder hotellet om en stor villa. Når man kommer op ad trappen, finder man receptionen, hvor Isabelle Jean og Anne Ducaruge tager imod deres gæster. På samme etage findes et hyggeligt lille sofaarrangement med blade, bøger og turistinformation om Deauville samt morgenmadsrestauranten. Her findes desuden en lille baghave med terrasse, hvor man kan slappe af i rolige omgivelser. Overalt er der pænt og velholdt, og hotellet er indrettet med stor personlighed. Stedet er et perfekt valg for både par og familier med børn. Hotellet har ingen elevator, og er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Kommer man i bil, er der gode parkeringsmuligheder i gaden, hvor hotellet ligger eller i en af de nærliggende gader. Visse steder skal man betale for at parkere - det afhænger af perioden og stedet.

Værelserne på Hotel de la Cote Fleurie

Enkeltværelse

De tre enkeltværelser er indrettet med fladskærm, wi-fi, ekstra puder og tæpper samt badeværelse med toilet, badekar eller bruser. Enkeltværelserne er dobbeltværelser til enkeltværelsespris.

Dobbeltværelse

De seks dobbletværelser er indrettet med fladskærm, wi-fi, ekstra puder og tæpper samt badeværelse med toilet, badekar eller bruser.

Tresengsværelse

De fire tresengsværelser er indrettet med tre faste sengepladser, fladskærm, wi-fi, ekstra puder og tæpper samt badeværelse med toilet, badekar eller bruser.

Firesengsværelse

De to firesengsværelser er indrettet med fladskærm, wi-fi, ekstra puder og tæpper samt badeværelse med toilet, bad eller bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Relais des Landes

Ouchamps, Centre Val de Loire

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Anbefalinger til dig

Le Moulin du Bois

Berric, Bretagne

Residence Odalys Horizon Morgat

Crozon-Morgat, Bretagne

Populært i Normandiet

search map