Hotel i Deauville i Normandiet

Hotel de la Cote Fleurie

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel de la Cote Fleurie ligger centralt i Deauville på en af de større veje og kun 5 minutter fra den skønne brede sandstrand og banegården. Franskmændene kalder Deauville for Paris' 21. arrondissement, da mange parisere tager hertil for at komme til stranden. Her er også gode muligheder for shopping, hvis man har brug for lidt adspredelse.

Terrasse i rolige omgivelser

Udefra minder hotellet om en stor villa. Når man kommer op ad trappen, finder man receptionen, hvor Isabelle Jean og Anne Ducaruge tager imod deres gæster. På samme etage findes et hyggeligt lille sofaarrangement med blade, bøger og turistinformation om Deauville samt morgenmadsrestauranten. Her findes desuden en lille baghave med terrasse, hvor man kan slappe af i rolige omgivelser. Overalt er der pænt og velholdt, og hotellet er indrettet med stor personlighed. Stedet er et perfekt valg for både par og familier med børn. Hotellet har ingen elevator, og er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Kommer man i bil, er der gode parkeringsmuligheder i gaden, hvor hotellet ligger eller i en af de nærliggende gader. Visse steder skal man betale for at parkere - det afhænger af perioden og stedet.

Læs om værelserne på Hotel de la Cote Fleurie

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel du Dauphin

Honfleur, Normandiet

Hotel des Loges

Honfleur, Normandiet

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

Anbefalinger til dig

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

Populært i Normandiet

Le Mouton Blanc

Mont-Saint-Michel

Hotel La Mere Poulard

Mont-Saint-Michel

search map