Ferieboliger og hoteller
i Honfleur

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Italien
Henter indhold

Normandiets smukkeste og hyggeligste havnefront ligger i Honfleur på sydsiden af Seinens udmunding ved Le Havre. De charmerende smalle bygninger fra 1600-tallet stammer fra slavehandelens tid, men huser i dag et utal af spisesteder.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Genuint centrum

I havnen, der i dag domineres af lystsejlere fra nær og fjern, lander et par dusin kuttere stadig friske fangster af hesterejer og tunger hver eneste dag.

Impressionismens vugge


Honfleur anses som impressionismens vugge, da det er her, bysbarnet Eugène Boudin i sidste halvdel af 1800-tallet malede sine første malerier fra strandlivet ved Trouville. Han blev læremester for en ung Claude Monet, og de dannede sammen med blandt andre Pissaro, Renoir, Cezanne, Coubet og Jongkind den impressionistiske skole, kaldet Ecole de Honfleur.

Udflugter i gastronomiens tegn

Den større by, Le Havre, ligger kun en god halv times tid i bil herfra - mod nord - hvis man skulle få lyst til lidt byliv. Mod vest ligger badebyerne som perler på en snor langs kysten. Honfleur ligger som porten til Calvados, og der er rig mulighed for at stifte bekendtskab med cidre, pommeau og calvados, for ikke at glemme de aldeles fremragende oste som regionen byder på.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Normandiet

Hotel du Dauphin

Honfleur

Bo midt i den gamle bydel af Honfleur, hvor du er tæt på den gamle havn, stranden og restauranterne. Hotellet ligger ud til en hyggelig brostensbelagt plads og du bor centralt i et gammelt centrum, der emmer af historie og liv.

Hotel de la Cote Fleurie

Deauville

Hotel de la Cote Fleurie er centralt placeret i Deauville kun fem minutters gang fra stranden, og med gode parkeringsmuligheder i nærheden. Hotellet har 15 charmerende værelser med fladskærm og wi-fi.

Residence Odalys Chateau de Pretreville

Honfleur

Hold ferie i grønne, rolige omgivelser med få kilometer til Honfleurs pittoreske centrum. Her er god plads til børn og en opvarmet pool.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog