Hotel i Honfleur i Normandiet

Hotel des Loges

Pris fra pr. pers.
Bag ved hotellet ligger en terrasse for hotellets gæster
 
Hotel des Loges er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel des Loges er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Honfleur og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Bevæg dig ned af den smalle og stille brostensbelagt gade i midten af det gamle Honfleur hvor du vil finde Hotel des Loges som er et lille og hyggeligt hotel. Benyt at i blot er et stenkast fra havnen som byder på mange hyggelige restauranter og bygninger fra det 16. århundrede. Se også den smukke trækirke Sainte-Chaterine som ligger i nærheden af hotellet og er den største og mest velbevarede trækirke i Frankrig.

Oplev den Stemningsfyldte atmosfære

Ankom til hotellet i bil og læs jeres baggage af foran hotellet, hvor en ansat vil henvise jer til nærmeste gratis parkeringsplads ca. 500 m længere henne ad gaden. Nyd den rolige men stemningsfyldte atmostfære i de omkringlæggende gader og gå en hyggelig aftentur i området. Tag en dag på stranden som ligger få kilometer fra hotellet og oplev en bred sandstrand som er yderst populær i sommermånederne.

Bo på et hotel der er smagfuldt indrettet

Her bor du på et lille og yderst smagfuldt indrettet hotel som ligger i et gammelt fiskerhus fra 1600-tallet. Fra receptionen er der trappe op (der er ingen elevator) til hotellets andre etager med værelser som er forholdsvis nyistandsat. Nyd jeres morgenmad i morgenmadsrestauranten som er hyggelig og indbydende, og byder på produkter fra området og regionen. Slap af og nyd solen på den lille terasse bag hotellet som er indrettet med loungemøbler


Værelserne på Hotel des Loges

Dobbeltværelse Superieure

Alle værelser er holdt i varme farver og indrettet med tv, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Tresengsværelserne har alle tre faste sengepladser.

Tresengsværelse

Alle værelser er holdt i varme farver og indrettet med tv, wi-fi og badeværelse med toilet og bruser. Tresengsværelserne har alle tre faste sengepladser.

 
 

Populært i Normandiet

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map