Hotel i Honfleur i Normandiet

Hotel du Dauphin

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hold jeres ferie i den centrale del af byen

På Hotel du Dauphin bor du i hjertet af Honfleur, midt i den gamle bydel, tæt på havnen og stranden. Det er et lille charmerende hotel med 34 værelser fordelt i to bygninger. Benyt jer af betalingsparkering uden for hotellet, hvor der dog desværre ikke kan garanteres plads. Som gæst på hotellets har i mulighed for at holde og aflæsse bagage foran hotellet, og herefter kan hotellets ansatte anvise til en offentlig parkeringsplads ca. 500 meter herfra. Hotellet har ingen elevator og trappeopgangen er snæver, men søger i ægte autencitet hører dette med.

Prøv hotellets hyggelige café

Nyd en kop kaffe og en kage på cafén som er en af hotellets største styrker. Slap af og lad roen sænke sig over jer i denne lille hyggelige café med ægte fransk stemning og søde sager. Betragt cafeen udefra hvor i vil se de to smukke bindingsværkshuse som hotellet ligger i og oplev en bygning der har bevaret sin autentiske stil og samtidigt er blandet med et nyt moderne udtryk.

Bo i et rummeligt værelse i moderne stil

Hotellet har 34 værelser, der ligger i stueetagen over for receptionen samt i en side bygning. Trods de gamle historiske bygninger er værelserne af pæn størrelse, og hotellet byder derfor også på både tre- og firesengsværelser. Alle værelser er indrettet med telefon, lcd-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar eller bruser. Alle værelserne i hovedbygningen har wi-fi.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel des Loges

Honfleur, Normandiet

Hotel de la Cote Fleurie

Deauville, Normandiet

Hotel 29 Lepic

Paris, Île-de-France

Anbefalinger til dig

Residence Odalys Horizon Morgat

Crozon-Morgat, Bretagne

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Hotel de la Cote Fleurie

Deauville, Normandiet

Populært i Normandiet

search map