Hotel i Honfleur i Normandiet

Hotel du Dauphin

Pris fra pr. pers.
 
Hotel du Dauphin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel du Dauphin er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Honfleur og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Hold jeres ferie i den centrale del af byen

På Hotel du Dauphin bor du i hjertet af Honfleur, midt i den gamle bydel, tæt på havnen og stranden. Det er et lille charmerende hotel med 34 værelser fordelt i to bygninger. Benyt jer af betalingsparkering uden for hotellet, hvor der dog desværre ikke kan garanteres plads. Som gæst på hotellets har i mulighed for at holde og aflæsse bagage foran hotellet, og herefter kan hotellets ansatte anvise til en offentlig parkeringsplads ca. 500 meter herfra. Hotellet har ingen elevator og trappeopgangen er snæver, men søger i ægte autencitet hører dette med.

Prøv hotellets hyggelige café

Nyd en kop kaffe og en kage på cafén som er en af hotellets største styrker. Slap af og lad roen sænke sig over jer i denne lille hyggelige café med ægte fransk stemning og søde sager. Betragt cafeen udefra hvor i vil se de to smukke bindingsværkshuse som hotellet ligger i og oplev en bygning der har bevaret sin autentiske stil og samtidigt er blandet med et nyt moderne udtryk.

Bo i et rummeligt værelse i moderne stil

Hotellet har 34 værelser, der ligger i stueetagen over for receptionen samt i en side bygning. Trods de gamle historiske bygninger er værelserne af pæn størrelse, og hotellet byder derfor også på både tre- og firesengsværelser. Alle værelser er indrettet med telefon, lcd-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar eller bruser. Alle værelserne i hovedbygningen har wi-fi.

 
 

Populært i Normandiet

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map