Feriebolig i Honfleur i Normandiet

Residence Odalys Chateau de Pretreville

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når man ankommer til Residence Odalys Chateau de Pretreville, har man svært ved at tro, at man rent faktisk kun befinder sig 6 km fra havet og Honfleurs pittoreske havn. For her er man midt i et grønt område i de smukke skove i det fredelig bagland, som står i kontrast til det hektiske liv, man møder ved kysten i sommermånederne.

Bo ved slot, pool og grønne skove

Residence Odalys Chateau de Pretreville ligger i en grøn park på 3 hektarer, der indbyder til fredelige gåture på den nærliggende sti, der fører til slottet Pretreville. Lad de små lege på stedets legeplads eller bad sammen i det lille opvarmede svømmebassin. Når du ankommer til Residence Odalys Chateau de Pretreville, vil du have svært ved at tro at du faktisk kun befinder sig 6 km fra havet og Honfleurs pittoreske havn. Her befinder du dig midt i et grønt område i de smukke skove i det fredelig bagland, som står i kontrast til det hektiske liv, man møder ved kysten i sommermånederne.

Udforsk både strand og by

Vil i en tur på stranden, er der et bredt udvalg af gode muligheder. Honfleurs dejlige sandstrand, Plage du Butin, med kabiner, bruser og legeplads ligger ca. 6 km væk. Kør lidt længere, ca. 16 km, og i vil ankomme til en af Frankrigs mest berømte badebyer Deauville. Denne by er velbesøgt af det franske jetset og byder på kasino, diskoteker, et hav af restauranter og massere liv på strandpromenaden. Gå en tur i Honfleurs hyggelige og pittoreske centrum med brostensbelagte gader og gyder. Oplev alt fra museer til kunstgallerier og naturligvis masser af butikker og restauranter. Besøg også flere forskellige markeder, særligt et traditionelt et af slagsen lørdag formiddag, et økologisk marked om onsdagen og salg af frisk fisk hver morgen fra torsdag til søndag. Vil i prøve kræfter med golf kan du få din lyst styret på den nærliggende golfbane (ca. 5 km), og lad også børnene opleve fuglereservatet Bois du Breuil med sine mange fuglearter og tudsegamle træer, der ligger 4 km væk.

Slap af i de smagfulde omgivelser

Der er 86 lejligheder på stedet og en reception, der er åben hver dag. Desuden findes en lille fitness-sal, gratis parkeringsplads (ikke overdækket) og et mindre opvarmet svømmebassin, der er åbent fra juni til september. Lejlighederne, der er opført i 2010, er fordelt i 8 bygninger i typisk regional stil med skifertag. De har alle en balkon eller en terrasse/have med bord, stole og parasol. Lejlighederne vender enten mod haven eller skoven. De har alle et lille køkkenhjørne med køleskab, keramiske kogeplader, mikroovn og opvaskemaskine samt badeværelse med badekar og toilet. Treværelseslejlighederne har ydermere et badeværelse med bruser. Der er fjernsyn og WIFI-adgang i alle lejlighederne, som kan benyttes mod et tillæg.

Lejlighederne på Residence Odalys Chateau de Pretreville

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder er ca. 37 m² og består af opholdsstue med to enkelt sovesofaer samt en udtræksseng. Derudover er der et lille køkken samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med badekar og wc. Der er balkon eller terrasse med bord og stole til lejligheden.

Toværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon)

Disse lejligheder er ca. 42 m² og består af opholdsstue med en enkelt sovesofa samt en udtræksseng. Derudover er der et lille køkken samt soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjesenge(bedst egnet til børn under 12 år) og badeværelse med badekar og wc. Der er balkon eller terrasse med bord og stole til lejligheden.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Relais des Landes

Ouchamps, Centre Val de Loire

Le Moulin du Bois

Berric, Bretagne

Anbefalinger til dig

Hotel La Digue

Mont-Saint-Michel, Normandiet

Populært i Normandiet

Hotel La Digue

Mont-Saint-Michel

Hotel La Mere Poulard

Mont-Saint-Michel

search map