Hotel i Mont-Saint-Michel i Normandiet

Hotel La Digue

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Hotel La Digue bor du i kort afstand fra Mont Saint Michel, men du undgår dog de store turistmasser, der hver dag præger den enestående lille by. Når du bor her på fastlandet, har du også den store fordel, at du har udsigt over bugten og til selve Mont Saint Michel.

Nyd turen langs vandet

Hotellet ligger langs vejen, der fører til Mont Saint Michel, men da værelserne har solide termoruder, der holder størstedelen af støjen ude, og da trafikken til og fra halvøen i praksis er begrænset til dagstimerne, burde dette faktum ikke udgøre en gene. Bag ved hotellet går en sti, som giver mulighed for lange spadsereture langs vandet og ud til Mont Saint Michel, hvilket er en væsentlig mere spændende måde at ankomme på end i bil.

Rummelige værelser

Hotel de La Digue råder over 35 værelser med fra to til fire sovepladser i hvert. Værelserne er ganske rummelige, og udgør derfor et godt valg for familier med børn. Hotellet er simpelt, men udsigten er pragtfuld, dette gælder ikke mindst fra restauranten, der har store panoramavinduer mod bugten og Mont Saint Michel, således at du kan nyde dine (lækre!) måltider med flot vue.

Værelserne har alle privat badeværelse med bruser eller karbad og wc, fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler og Wi-Fi. Receptionen er åben 24 timer i døgnet.

Indtil løbet af 2015 vil der foregå en del arbejder på adgangsvejen til Mont Saint Michel, fordi man ønsker at begrænse den (triste) visuelle effekt af den store parkeringsplads og gengive halvøen sit oprindelige udseende fra gamle dage. Det vil uden tvivl blive en stor forbedring, men det betyder også, at der i år vil være en del trafik skabt af konstruktionsarbejderne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Mouton Blanc

Mont-Saint-Michel, Normandiet

Hotel La Mere Poulard

Mont-Saint-Michel, Normandiet

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

Anbefalinger til dig

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

Residence Odalys Horizon Morgat

Crozon-Morgat, Bretagne

search map