Hotel i Mont-Saint-Michel i Normandiet

Hotel La Mere Poulard

Pris fra pr. pers.
Mère Poulards berømte omelette Prestige-værelse Auberge-værelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel La Mère Poulard ligger i et af de første huse man møder ved indgangen til byen Mont-Saint-Michel. Til hotellet hører den kendte restaurant af samme navn, som serverer en verdensberømt omelet, der lokker mange besøgende til fra hele verdenen. Af besøgende gæster kan nævnes alt fra amerikanske presidenter og filmstjerner til sportsstjerner.

Historisk tilbageblik

I 1888 åbnede Annette Poulard sin kro på Mont-Saint-Michel som en etape, dels for pilgrimmene, dels for de mange ny turister, som i de sidste årtier af attenhundredetallet gav sig til at udforske Europa i et hidtil uset omfang. I begyndelsen inviterede Annette gæsterne til at sidde foran ildstedet, mens hun tilberedte sin berømte omelette over ilden. Lidt efter lidt fik hun tilnavnet «La Mère Poulard», den kvindelige køkkenchef, hvis ry bredte sig over hele regionen, ja endog til resten af verden. Den dag i dag er det i indgangsniveauets store sal, at man laver omeletten på ildstedet, et unikt stykke kogekunst, som man husker længe efter besøget.

Elegante værelser med et historisk præg

På de øvre etager er der både restaurant og værelser. Hotellets 27 værelser har en uforlignelig udsigt, hvad end det så er til klostret og middelalderbyen eller bugten og havet. Auberge-værelserne har to sovepladser og har udsigt over middelalderbyen. Mère Poulard-værelserne er ligeledes til to personer, men har udsigt over bugten og havet. Denne udsigt deles af Prestige-værelserne, de er blot mere rummelige. Pladsen er udnyttet til sidste kvadratmeter i det gamle hus, og nogle af værelserne ligger således på kvisten med skrå vægge.

Værelserne er elegant møblerede og er præget af bygningens historie. De er alle udstyret med minibar, fjernsyn med satellitkanaler og gratis Wi-Fi. Hotellets reception og gange emmer af historiens gang og prydes af mange stik, malerier og andre minder om svundne dage. Et charmerende og stemningsfuldt opholdssted i en af verdens mest enestående byer.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Le Nouveau Monde

Saint-Malo, Bretagne

Le Mouton Blanc

Mont-Saint-Michel, Normandiet

Hotel La Digue

Mont-Saint-Michel, Normandiet

Anbefalinger til dig

Hotel de la Cote Fleurie

Deauville, Normandiet

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Populært i Normandiet

Hotel La Digue

Mont-Saint-Michel

Le Mouton Blanc

Mont-Saint-Michel

search map