Ferieboliger og hoteller i Port-en-Bessin-Huppain

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette lille fiskerleje med lidt over 2000 indbyggere ligger i departementet Calvados (skål!) i regionen Basse-Normandie, nærmere bestemt 9 km fra Bayeux, som alle bør besøge for at se det enestående tapet.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Når vi nu taler om Bayeuxtapetet, så var Port-en-Bessin-Huppain i Middelalderen et af de steder, hvor Vilhelm Erobreren fik bygget skibene til invasionen af England. Under Anden Verdenskrig gentog historien sig med modsat fortegn, da byen fik en vigtig betydning under de Allieredes invasion i forbindelse med D-dagen.

Denne begivenhed har efterladt sig spor i byen i form af en stor krigskirkegård for faldne amerikanere; den ligner såmænd alle de andre kirkegårde fra denne tid på deres anonyme, uniformerede vis. Mere personligt prægede seværdigheder er tårnet La Torre Vauban fra slutningen af 1600-tallet, der blev opført som en forholdsregel mod engelske invasioner, og borgen fra 1200-tallet i nabobyen Villiers-sur-Port.

 
 

Populært i Normandiet

Hotel La Digue

Mont-Saint-Michel

Hotel La Mere Poulard

Mont-Saint-Michel

search map