Ferieboliger og hoteller i La Jaudonniere

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Jaudonniere er en lille landsby med ca. 600 indbyggere, der ligger omgivet af marker, smuk natur og skove i det uendelige. Med andre ord et rigtig lille landbrugssamfund, hvor stilheden hersker, fuglene synger, og landmændene bruger dagene i marken.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Landbrugssamfund med prisværdige små oplevelser i nabolaget

I et område som dette præget af landbrugssamfund kommer der ikke mange turister, hvilket giver besøgende i La Jaudonniere muligheden for at udforske et meget autentisk miljø. Her er man mere eller mindre ene om at beundre og betragte de smukke ejndomme, der findes hist og her - deriblandt gamle kirker, møller, små slotte og middelalderlige ruiner. Eksempelvis er der i landsbyen Bazoges-en-Pardes, ca. 4 km derfra, et smukt middelalderligt slot med slotshave, der er åbent for offentligheden. Landsbyen Mervent ligger på en klippetop ca. 25 km derfra, og er ligeledes meget seværdig. Den er beliggende ved en flod, hvor der udbydes flere aktiviteter. Ved søen Sigournais 10 km derfra er der flere stisystemer langs med breden, ligesom man kan fiske eller afholde en hyggelig picnic ved de opstillede bord-bænke-sæt. Sigournais er kendt for sine hvidvine, og nogle stier løber da også gennem vinmarkerne.

Indkøbsmulighederne

Holder du ferie i eller omkring La Jaudonniere, er bilen en absolut nødvendig følgesvend for at komme hertil og derfra, og for at kunne udforske områdets kulturelle og naturlige men også mere animerede muligheder. Men også for blot at foretage de daglige indkøb. Man skal til Chantonnay, ca. 10 km fra Jaudonniere, for at handle og finde et udvalg af restauranter, mens man finder små lokale restauranter tættere på byen, bl.a. ligger der en meget traditionel restaurant i Bazoges-en-Pareds.

Udflugtsmål

I Jaudonniereer er der primært lagt op til afslapning og ro i kønne landlige omgivelser tæt på en befolkning, der gør en dyd ud af de traditionelle håndværk. Når der er brug for andre stimuli, finder man blot 40 km derfra den meget kendte (for Frankrig) temapark Puy du Fou, der er kendt for sine tema-forestillinger, der primært drejer sig om middelalderen og fremviser store slag og tvekampe, der foregår til hest og med lanse. En anden attraktion er området Marais-Poitevin, der også kaldes Det Grønne Venedig, da det er et landområde (ikke by), der er gennemtæret af kanaler. Ved kysten, ca. 60 km derfra, ligger lange sandstrande og venter ved eksempelvis La Tranche sur Mer og ved La Rochelle.

 
 
search map