Ferieboliger og hoteller i Port-Saint-Père

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Port-Saint-Père ligger i landlige omgivelser ca. 25 km syd-vest for den større by Nantes i regionen Loire og ca. 25 km fra Atlanterhavskysten. Området byder på masser af naturoplevelser langs "Loire-floden", ved søen "Lac de Grand-Lieu", i skovområderne og vinmarkerne.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Naturoplevelser for hele familien


Landsbyen blev i sin tid grundlagt omkring en gammel romersk vej "Route de Sel", som stadig den dag i dag er synlig. Gennem byen løber floden "La Morinière" der udspringer fra den større "Loire-flod". Frem til det 20. århundrede spillede La Morinière en yderst vigtig rolle i forbindelse med transporten af vigtige afgrøder som vin, korn og andet ad flodvejen. I dag benyttes den lille og pittoreske flod til fiskeri. Port-Saint-Père værdsættes især af dem, der holder af aktiviteter i naturen. Her er nemlig rig mulighed for trekking, rideture og cykelture, men også vinoplevelser, da området byder på flere vinproducenter som arrangerer besøg og vinsmagning. For de kulturelt interesserede kan et besøg på et af de mange gamle slotte i området også være et oplagt udflugtsmål.

Den store dyrepark


Port-Saint-Père er en lille by med supermarked, lidt småbutikker med lokalt håndværk, en bager, et apotek og også restaurant. En af de største seværdigheder i byen, for både børn og voksne, er den store dyrepark "Zoo-Safari", hvor man kan se 130 forkellige dyrearter i hver deres rette element.

 
 
search map