Port-Saint-Père, Pays de la Loire Planete Sauvage

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Planete Sauvage er en dyrepark på 80 hektar, hvor der bor 150 forskellige arter. Parkens hovedattraktion er en safaripark og et akvarium med delfiner.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Safari trail
Safariparken løber over en strækning på 10 km, som man tilbagelægger i en 4x4 off-road-bil. Bland savannens største dyr er der her repræsenteret tigre, løver, elefanter, geparder og antiloper – eller mere end 1000 dyr fra 5 kontinenter. Det betyder, at parken hvert år får 200 nyfødte dyrebørn, og det gør Planete Sauvage til en af Europas største avls-parker.

Området er inddelt i de fem kontinenter Afrika (med giraf, løve, flodhest, elefant), Amerika (med vilde får, bison, sortbjørn), Asien (med Yak-okse, tiger), Europa (med forekomst af ulv) og Australien (repræsenteret ved bl.a. kænguruen).

Km 5
Her kan man holde en velfortjent og tiltrængt pause fra safari-køretøjet. Her kan man også få stillet sin lyst til at røre dyrene, da her er indrettet en mini-gård med klappedyr: pygmæ-ged, får, æsel. Her er også gavebutik og restaurant.

Mød delfinerne
I Planete Sauvage er der kun et skridt mellem land og vand. Midt i parken ligger det nybyggede Marine City, hvor man kan møde delfinerne af arten Øresvin, som også ses ud for de franske kyster. Men her kan man med sikkerhed se delfinerne - for dagligt laves flere forestillinger med dyrene og om dyrene, ligesom man kan beundre dem helt tæt på fra den 100 m lange undervands-tunnel der forbinder de fire bassiner.

Bush village
Forlæng oplevelsen fra den Afrikanske savanne og besøg denne rekonstruktion af en afrikansk landsby, hvor man kan se de mindre dyr, der almindeligvis lever i og omkring en sådan landsby: Odder, surikat (fra filmen Løvernes Konge), araer m.fl.
Ikke langt derfra kan man også støde på aber langs med jungle-stien eller i reptilparken se krokodiller og slanger.

Jungle Bridge
Parken har også sørget for at drømmen om et liv som Indiana Jones kan udleves, idet man har opført en 250 m lang reb-bro, der hænger 3-5 m oppe i luften. Det er her makakaberne bor, hersker og bestemmer.
Det er også muligt at overnatte i parken i deres safari camp i en såkaldt bivouac. Fopr yderligere information se: www.planetesauvage.com

Adressen er:
Planète Sauvage
La Chevalerie
44710 Port-Saint-Pére

 
 
search map