Feriebolig i Saumur

Belambra Le Domaine du Golf

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Belambra Le Domaine du Golf er beliggende i en 4 hektar stor park mellem skov og Saumur golfbane - ca. 5 km fra den historiske by Saumur, i et landskab, der er præget af Loire's romantiske vinslotte.

Nærmiljøet

Belambra ligger ved bugten Golf di Saumur i landlige omgivelser. Der er tale om et område rigt på udflugtsmål og seværdigheder for de eventyrlystne, mens der til de mere magelige kan oplyses, at der blot er 1,5 km til nærmeste by: Saint-Hilaire-Saint-Florent. Loire er kendt for sine vine og vinslotte, for floden Loiras mange muligheder for at fiske og sejle, for de gode golfbaner og gode cykelforhold, medmindre man bare foretrækker en tilbagetrukket og afslappende ferie på sin udvalgte feriedestination.

Opvarmet pool og familievenlige serviceydelser

Belambra tilbyder indlogering i lejligheder i farverige huse udført efter regional arkitektonisk byggestil. Alle feriegæsterne har fælles adgang til en opvarmet pool. Men det stopper ikke her. Der arrangeres sommeren igennem talrige aktiviteter og underholdningsprogrammer med ugentligt tema, og så har endda man babysitter-service på stedet. Her er desuden legeplads, møntvaskeri, udlåning af familiespil, bagerleverancer på bestilling, gratis parkering, internetforbindelse ved receptionen, cykelleje og rabat til den nærliggende golfbane med 9 huller.

Hvorfor vælge Confort-lejlighederne frem for Premium?

Her er 104 farverige huse, der rummer lejligheder af forskellige typologier - alle med privat, møbleret terrasse. Premium-lejlighederne har højere grad af privatliv, da der ikke ligger/eller kun ligger få huse foran disse. Man bor således mere afsides i forhold til Confort-lejlighederne. Vælger man en Confort-lejlighed, får man en feriebolig, hvor der er lagt vægt på kvaliteten i indretningen.

Lejlighedernes fællestræk

Alle lejligheder, uafhængig af typologien, rummer køkkenhjørne med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine og brødrister. Badeværelserne er indrettet med badekar eller bruser og toilettet er seperat fra dette. Lejlighederne råder også over fladskærms-tv og "mønt"-telefon (mod betaling). Endelig har de alle terrasse med bord og stole.

Lejlighederne på Belambra Le Domaine du Golf

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser type Confort (med terrasse)

Disse lejligheder er fordelt på to etager og er i alt ca.39 m². I stueetagen er der opholdsrum med enkeltsovesofa og udtræksseng, køkkenhjørne (med fryser), badeværelse og toilet, og udgang til den private terrasse. På første sal er der indrettet soveværelse med to enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng).

Toværelseslejlighed med 2/5 sovepladser (Confort med terrasse)

Disse lejligheder er i alt ca.39 m². I stueetagen er der opholdsrum med to enkeltsovesofaer og én udtræksseng, køkkenhjørne (med fryser), soveværelse med to enkeltsenge (kan samles til en dobbeltseng) samt badeværelse og toilet, og udgang til den private terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Le Gite d'Eric

Port Sainte Foy , Aquitaine

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

Le Fleuray

Cangey, Centre Val de Loire

Anbefalinger til dig

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

search map