Feriebolig i Fouras i Poitou-Charentes

Residence Odalys Les Terrasses de Fort Boyard

Pris fra pr. pers.
 
Residence Odalys Les Terrasses de Fort Boyard er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Odalys Les Terrasses de Fort Boyard er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fouras og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

I frodige og afslappende omgivelser ligger dette feriekompleks kun ca. 40 meter fra sandstranden i Fouras og den lille kystby Poitou - Charentes. Fouras er en kun 4 km lang halvø, som dog byder på 4 dejlige sandstrande.

Dejligt nærområde

Der er mange aktiviteter til børnefamilierne: foruden sol og strand findes der gode muligheder for vandreture, cykling eller bådture til de mange øer i regionen. Vi kan også anbefale et besøg i den lille by Vauban med flere hyggelige restauranter. Blandt andre aktiviteter kan vi nævne tennis, minigolf og markedet på Rue de la Halle i centrum. I det centrale Fouras, som ligger 350 meter væk findes der et godt udvalg af forretninger og restauranter.

Flere faciliteter

Det nybyggede feriekompleks består af bygninger med maks. fire etager med elevator, som ligger ved poolen med tilhørende børnepool. I hovedbygningen med receptionen findes der adgang til wi-fi (mod betaling), fælles vaskeri, cykelgarage, gratis parkering, garage (mod betaling), og en kiosk til mindre indkøb.

Lejligheder med balkon eller udeplads

Lejlighedernes indretning og møblering er forskellig. Nogle har fx hems. Fælles for alle er at de enten har balkon eller terrasse (dem i stueplan) med bord og stole. Nogle har udsigt til havet eller poolen, mens andre ikke har nogen direkte udsigt. Lejlighederne uden udsigt koster derfor lidt mindre.

Lejlighederne på Residence Odalys Les Terrasses de Fort Boyard

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

Er på ca. 30 m² og består af opholdsrum med sovesofa til en person og en udtræksseng til en person køkkenhjørne (med kogeplader, mikroovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser og separat toilet samt balkon.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon og havudsigt eller udsigt mod poolen)

Er på ca. 30 m² og består af opholdsrum med sovesofa til en person og en udtræksseng til en person køkkenhjørne (med kogeplader, mikroovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser og separat toilet samt balkon med udsigt til havet eller poolen.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon)

Er på ca. 40 m² og består af opholdsrum med sovesofa til en person, hems med to enkeltsenge, køkkenhjørne (med kogeplader, mikroovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng (eller køjeseng) badeværelse med bruser og separat toilet samt balkon.

Toværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (med balkon og havudsigt eller udsigt mod poolen)

Er på ca. 40 m² og består af opholdsrum med sovesofa til en person, hems med to enkeltsenge, køkkenhjørne (med kogeplader, mikroovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng (eller køjeseng) badeværelse med bruser og separat toilet samt balkon med udsigt til havet eller poolen.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon og havudsigt eller udsigt mod poolen )

Er på ca. 48 m² og består af opholdsrum med sovesofa til en person, køkkenhjørne (med kogeplader, mikroovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng (eller to enkeltsenge), badeværelse med bruser og separat toilet samt balkon med udsigt til havet eller poolen.

 
 

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map