Ferieboliger og hoteller i Sonnac

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Besøg en lille landsby

Sonnac er en lille hyggeligt landsby med omkring 500 indbyggere, omgivet af vin og hvedemarker. Med beliggenhed i den nordlige del af regionen Cognac, har du et perfekt udgangspunkt for at udforske regionens prestigefyldte alkohol, Cognac, som sælges over hele verden.

Oplev verdens mest famøse brandy

Områdets destillerier tiltrækker mange besøgende fra hele verden, men også byen Cognac har meget at byde på i sig selv. Se slottet og dets tårne i det middelalderlige centrum. Besøg også byens kirker, klostre og museer som ligger langs de smalle brostensgader.
Snyd ikke dig selv for et besøg på cognac’s overdækkede marked, Les Halles, som på mange måder minder om Torvehallerne i Københavns centrum. På markedet finder du lokale produkter og råvarer fra området. Byen gennemskæres af floden charente, hvor du kan cruise en tur på en af bådene og se byen fra en anden vinkel. I den moderne del af byen kan du shoppe i de mange butikker og forkæle dig selv på byens barer og restauranter langs boulevarderne. Har du brug for en pause fra by og støj, kan du med fordel gå en tur i en af de hyggelige haver eller parker.

En mindre by med stor charme

Øst for Cognac finder du byen Jarnac. Byen er lidt mere ukendt, og der er derfor ikke et mylder af mennesker, på samme måde som i brandy-byen, Cognac. Jarnac er bedst kendt for at være fødested for Francois Mitterrand, som var præsident i Frankrig i årene mellem 1981 og 1995. Du finder derfor et museum der blandt andet har en omfattende samling af billeder, modeller af monumenter. Besøg også museet der er dedikeret til cognacs histore. Husk at gå en tur langs charente mens du betragter de smukke bygninger, som eksempelvis Saint-Pierre kirken, som dateres tilbage til det 11. århundrede.

Strande og berømte byer

En times kørsel fra Sonnac finder du Atlanterhavskystens strande og de berømte byer La Rochelle, Rochefort, Royan og Fouras med Fort Boyard. Øerne Oléron og Ré er også let tilgængelige med bil eller båd.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig
 
 
search map