Hotel i Sonnac i Poitou-Charentes

Le Clos du Plantis

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Værelse Aurore Værelse Plume Værelse Fleur de Coton
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nyd rolige omgivelser, rare værter og passion for indretning

Du vil opleve at Bernard og Chantal er meget passionerede indenfor hvert deres felt, hun elsker madlavning, indretning og havearbejde, og han er ferm til at foreslå spændende udflugter og besøg til sine gæster under morgenmaden. Nyd din morgenmad i restauranten eller ude på terassen, og bemærk at Chantelle gør en dyd ud af at fremstille en utraditionel ”petit déjeuner”. Omkring terassen ser du en græsplæne med træer og planter, og overalt på grunden finder du stole, bænke og parasoller som giver dig rig mulighed for at nyde afslappede stunder. På varme dage kan du nyde en kold dukkert i stedets lækre pool.

Forkæl dine sanser og lær noget nyt

Besøg områderne omkring regionerne Charente-Maritime og Poitou-Charentes. Landskabet er præget af skov og vinmarker og du kan udforske både vingårde og kældre. Byen Cognac ligger ca. 20 km fra Sonnac, og her har du rig mulighed for at sippe af din cognac med udsyn til middelalderbyen og floden Charente. I stuen hos Le Clos du Plantis finder du et bredt udvalg af brochurere og information om nærliggende byer der er værd at besøge. Prøv for eksempel at læse om disse havnebyer: Rochefort, La Rochelle, Royan, Fort Boyard samt øerne Ile de Ré og Oléron.

Slap af i smagfulde omgivelser

Chantal har en stor passion for boligindretning, hvilket blandt andet afspejles på stedets 3 værelser. Nyd at der altid er sørget for friske blomster på dit værelse, og bemærk de lyse rare farver omkring dig. Du kan med fordel komme sent hjem, da hvert værelse har sin egen indgang fra terassen. Samtlige værelser ligger i stueetagen, og har udsigt over haven. Hvert værelse har eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. Der er tilmed tilknyttet en parkeringsplads til alle værelser. Selv om dette sted er mere velegnet til par, er børn selvfølgelig velkomne og der tilbydes derfor: barneseng, ekstra seng til ældre børn, samt børnepasning (mod betaling).

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Domaine de Naujan

Saint-Vincent De Pertignas, Aquitaine

Chateau Des Vigiers

Monestier, Aquitaine

Chateau de l'Hoste

Saint Beauzeil, Midi-Pyrénées

Anbefalinger til dig

Domaine de Gavaudun

Gavaudun, Aquitaine

Residence Reine Marine

Saint-Malo, Bretagne

La Cour du Bailli

Bergheim, Alsace

Populært i Poitou-Charentes

search map