Ferieboliger og hoteller i Aix-en-Provence

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Aix-en-Provence (dagligt kaldet Aix) har altid været en rig by, og det kan ses og mærkes. Her er lækkert, rent, stille og behageligt at være. Centrum er hovedsageligt forbeholdt fodgængere og er ærke-provencalsk med de snævre gader og smukke pladser.

Universitetsbyen Aix er kendt for sine springvand, arkitektur og for den årlige operafestival, der internationalt rangerer højt i selskab med Bayreuth, Salzburg og Glyndebourne.

Desuden er kunst et gennemgående tema i byen, der huser Cézannes atelier og det vigtige Musée Granet med værker af Ingres, Rembrandt, van Dyck, van Gogh, Giacometti, Klee, Picasso og Cézanne.

Der er gode forbindelser til Aix, der har banegård med TGV og ikke langt til lufthavnene i Nice og Marseille. Undgå at tage bilen med i centrum, for det kan være besværligt at parkere.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig
 
 

Anbefalinger til dig

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Odalys Les Bastides de Grimaud

Grimaud, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel du Poete

Fontaine de Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map