Hotel i Aix-en-Provence i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aquabella Hotel

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Aquabella er et moderne indrettet hotel, der ligger midt i det skønne centrum af Aix-en-Provence, med en summen af liv lige uden for døren.

Flot og velholdt have

De færreste byhoteller kan bryste sig af en lige så flot og velholdt have med pool som Hotel Aquabella. Haven omkrænses af resterne af den gamle bymur med tårn, og her findes liggestole ved poolen og en hyggelig terrasse.

Restaurant og snack-bar

På hotellet finder man en a la carte resturant "L´Orangerie", der er åben til frokost og middag. Her serveres dejlige retter fra det provencalske køkken, men har man lyst til at spise andre steder, findes der en del andre restuaranter i byen. Hotellet råder også over en moderne indrettet loungebar samt snack-baren "La Terrasse de la Tour" med udendørs terrasse (kun åben i sommerhalvåret).

Spa-område med hammam

På Aquabella finder man et flot spa-område med hammam, jacuzzi, sauna og fitness. Derudover har gæsterne på hotellet også adgang til Spabadet " Thermes Sextius"(mod betaling og forudbestilling), der ligger 800 meter fra hotellet.

Stilfuldt og enkelt

Hotellet har i alt 110 værelser, der alle er stilfuldt og enkelt indrettede. Værelserne råder over aircondition, satellit-tv, wifi, telefon, pengeboks samt minibar. Alle værelser har badeværelse med bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Anbefalinger til dig

Les Domaines de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Bastide Saint Georges

Forcalquier, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Residence Le Grand Bois

Nevers, Bourgogne

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map