Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt imellem Cannes og Nice ligger badebyerne Antibes og Juan Les Pins på hver sin side af halvøen Cap d'Antibes, som rummer fyrreskove, private strande i de små bugter og nogle af de mest eksklusive millionærvillaer, hvor internationale berømtheder lader sig forkæle. Byerne er igennem tiden vokset sammen til én, men har dog stadig bevaret hver deres særpræg.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Antibes har siden oldtiden været en handelsby og var i sin tid større end både Nice og Cannes. I dag kan man stadig se mange levn fra byens lange historie, og de gamle krogede gyder og gader i den gamle bydel er velholdte og charmerende at færdes i. Mest berømt er nok Picassomuseet, hvor værker af den store kunstner fra hans ophold i 1946 er udstillet side om side med andre moderne kunstneres malerier og skulpturer, men her er også mange historiske seværdigheder at komme efter.

Antibes' lystbådehavn er den største i Europa og den næststørste i hele verden. Her lægger de store luksusyachter til på Quai des millionaires, så deres passagerer kan komme i land og slappe af på stranden.

Juan Les Pins har flere af de klassiske badebyers karakteristika som de mange strandetablissementer med parasoller og restauranter direkte på stranden samt et livligt natteliv.

Hvert år i juli måned afholdes den traditionelle jazzfestival, hvor store navne fra hele verden gæster byen og omdanner den til et veritabelt musik-mekka. På en del af strandpomenaden kan man da også se fliser med kustnernes håndaftryk og signatur.

Antibes og Juan Les Pins har en usædvanlig god beliggenhed, hvis man ønsker at opholde sig i en mindre by med charme og stadig være tæt på de større byer som Nice og Cannes og desuden have mulighed for at tage på udflugter i baglandet til de charmerende småbyer som Mougins og St. Paul de Vence.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map