Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur Aqua Splash

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I udkanten af Antibes har man virkelig sørget for, at der e holdning for hele familien. Her finder man side om side forlystelsesparker, vandland og akvarier. Aqua Splash er ingen undtagelse: der er et enormt vandland – faktisk det største på Côte d’Azur – der giver et ekko af Splash! til kystens bølgeskvulp.

Alsace Aquitaine Normandiet Bourgogne Bretagne Centre Val de Loire Korsika Île-de-France Languedoc-Roussillon Midi-Pyrénées Pays de la Loire Poitou-Charentes Provence-Alpes-Côte d'Azur Rhône-Alpes Kort over Frankrig

Aqua Splash har mere end 2.000 m vandrutsjebane fordelt på flere bassiner, der hver sommer tiltrækker badegæster og fastboende til en kølig og underholdende dag i badetøj. Forlystelserne hedder Spaceboat, hvor man kastes gennem tre løkker i et mørklagt tunnelrør, før man falder ud i en skål på 14 m i diameter. Turbolance er en rutsjebane på 100 m, hvor man i gummibåde føres mod enden af brede bugtede og stejle forløb, der ender i endnu et Splash!.

Draguero er en tresporet rutsjebane, der har en højde på 12,5 m. Man ligger på maven og med hovedet først…hvem kommer først til det store Splash!? Side Winder er den store modighedstest med et brat fald på 10 m. Dette er blot nogle af de forlystelser, Aqua Splash frister med. Der er også underholdning og spisesteder (picnic ikke tilladt inde på parkens område) og her er aftenåbent.

Så har du lyst til endnu mere vand, end havet kan tilbyde, og endnu flere udfordringer end bølgerne giver, så prøv en dag i Aqua Splash. Splash!

Adresse: RN 7 - 06600 Antibes
www.marineland.fr/attractions/blog_en.php?Itemid=24

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map