Hotel i Antibes - Juan Les Pins i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel du Levant

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I et roligt område kun ca. 5 km fra centrum af Antibes ligger Hoteldu Levant i første parket til havet og stranden. Her bor man ude på halvøen Cap d'Antibes, et område med grønne omgivelser og pompøse villaer.

Sandstrand og egen restaurant

Hotellets største styrke er uden tvivl den fine sandstrand med solsenge og parasoller, som udelukkende benyttes af hotellets gæster. Vil man ikke gå de 5 km ind til den centrale del af Antibes, kan man blive til middag på hotellet. Hotellets restaurant tilbyder først og fremmest frisk fangst fra havet, men her laves også salater og lækkerier på grillen.

Omgivelserne

I nærheden af hotellet finder man forskellige stier, fx Chemin des Contrebandiers som fører dig gennem den smukke natur. Centrum af Antibes ligger ca. 5 km borte og kan nås til fods eller på cykel (der er et bredt udvalg af cykeludlejningsfirmaer i byen). Vi anbefaler dog vores gæster at komme hertil i bil og der er gratis parkering ved hotellet. Den pittoreske by Mougins ligger ca. 10 km fra hotellet og kan varmt anbefales som udflugtsmål eller til en aftentur med middag på en af byens romantiske restauranter.

Værelser med havudsigt

Ejeren af hotellet påbegyndte i 2013 renovering af værelserne, som bliver holdt i en enkel men funktionel stil. Værelserne har alle den fordel, at de vender mod havet og har enten balkon eller terrasse. Superiorværelserne har alle terrasse og dermed mere udendørs plads. Samtlige værelser har aircondition, satellit-TV, wi-fi, værdiboks, minibar samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Morgenmad er ikke inkluderet i prisen, men er desuden ganske enkel: man skal altså ikke forvente sig nogen stor varieret buffet, men derimod en enkel morgenmad, som serveres på terrassen mod betaling.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Sun Riviera

Cannes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Vendome

Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Mediterranee

Menton, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Les villas du Clos des Oliviers

Vidauban, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Les Villas de Saint Endreol

La Motte, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map