Hotel i Antibes - Juan Les Pins i Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Helios

Pris fra pr. pers.
Hotellets private strand ca. 100 m væk Morgenmadssalen i gennemført 70'er-stil 3-sengsværelse Hotellets strand-restaurant
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Helios er et moderne fire-stjernet byhotel med en yderst central placering kun 100 m. fra egen sandstrand, strandpromenade, casino og et stort udvalg af restauranter, butikker og caféer.

Bo i byen og ved stranden på samme tid

Her har du både adgang til strand- og byliv på samme tid. Får du nok af at dase på stranden findes der massere muligheder for kulturelle oplevelser og ren underholdning. Besøg foreksempel det kendte Picasso museum eller planlæg en tur til Marineland som er en forlystelsepark med havdyr.

Tag en tur tilbage til 70’erne

Hotellets reception ligger i stueetagen sammen med bar, elevator og morgenmadsrestaurant, hvor morgenmaden serveres fra buffet. Morgenmadslokalet er ført up-to-date for nylig, men man har valgt at bevare den originale 70'er-stil især på grund af de unikke mosaikker udført af den lokale keramiker Cabron.

Nyd den private sandstrand

Ud over faciliteterne på selve hotellet tilbydes der også to private strandetablissementer Hélios Plage og Le Colombier med udlejning af solstole og parasoller samt restaurant. Spis på restauranten på Hélios Plage hvor der særligt er tale om et varieret køkken af højere standard, end hvad man normalt kan forvente sig på en strand. Benyt dig af hotellets private betalingsparkeringskælder, men bemærk venligst at det desværre ikke muligt at bestille plads på forhånd. Alternativt kan du være heldig at finde parkeringsplads i de små gader omkring hotellet, men husk at være opmærksom på, at langt de fleste p-pladser i området er betalingspladser.

Værelserne på Hotel Helios

Dobbeltværelse Classic

Classic-værelserne vender alle enten imod gaden eller imod gården og er 18-20 m² store. De er alle pænt indrettet i varme farver og mørkt træværk med dobbeltseng eller to enkeltsenge, satellit-tv (lcd), wi-fi, minibar, værdiboks, samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Det er ikke muligt med ekstra opredning i denne værelseskategori, se tresengsværelse superior.

Dobbeltværelse Superior med terrasse

Superior-værelserne har alle terrasse, som vender imod gaden, og er 20-26 m² store. De er alle rummelige og pænt indrettet i varme farver og mørkt træværk med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, satellit-tv (lcd), wi-fi, minibar, værdiboks, mulighed for selv at lave kaffe/te samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar og hårtørrer. Bemærk, at tresengsværelserne superior har fransk altan og ikke terrasse som dobbeltværelse superior.

Dobbeltvær. m/ fransk balkon med mulighed for 1 opredning

Dette tresengsværelse vender mod gården med fransk altan og er 20-26 m² stort. Det er pænt indrettet i varme farver og mørkt træværk med dobbeltseng og en enkeltseng, satellit-tv (lcd), wi-fi, minibar, værdiboks, samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar og hårtørrer.

Dobbeltværelse Deluxe med terrasse

Deluxe-værelserne har alle terrasse, og er 23-30 m² store. De er alle rummelige og pænt indrettet i varme farver og mørkt træværk med dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition,satellit-tv (lcd), wi-fi, minibar, værdiboks, mulighed for selv at lave kaffe/te, samt badeværelse med toilet og bruser eller badekar og hårtørrer. For op til to ekstra opredninger, se familieværelse deluxe.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Mediterranee

Menton, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Ellington

Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Hotel Nice Riviera

Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Anbefalinger til dig

Hotel du Poete

Fontaine de Vaucluse, Provence-Alpes-Côte d'Azur

La Maison Blanche

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Aparthotel Odalys Olympe

Antibes - Juan Les Pins, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

search map