Hotel i Arles i Provence-Alpes-Côte d'Azur

B&B Du Cote des Arenes

Pris fra pr. pers.
 
B&B Du Cote des Arenes er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Du Cote des Arenes er ikke en del af programmet hos In-France i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Arles og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Henter indhold

Velkommen hjem

På B&B Du Côté des Arenes bor du i historiske, autentiske og elegante omgivelser i kort afstand fra den smukke Arena i byen Arles. Udefra lader stedet mest til at være en privat bolig fremfor et sted til gæster og som du bevæger dig ned at et smalt stræde og stopper foran en gammel gråmalet dør som er indgangen til dette B&B tror du nærmest at du er gået forkert. Oprindeligt er huset også en gammel privat bolig som er blevet omdannet til et bed and breakfast af Christiane - en tysk maler.

Slap af i elegante omgivelser

Christiane har indrettet stedet og dets fire værelser med et nænsomt og elegant touch. Ved indgangspartiet findes et lille opholdsrum med antik pejs, rå mure og bjælker i loftet. Sæt dig og læs en bog eller nærstudér materialet om byens tilbud og nærområdet. I hele huset er der internet forbindelse. Når vejret tillader det kan du nyde din morgenmad på husets dejlige tagterrasse, blandt smukke blomster og med udsigt over byens tage og kirketårne. På de lidt kølgere dage serveres morgenmaden i det lille opholdsrum i stueetagen. Værelserne er rummelige og indrettet med antikke møbler. Hvert værelse består af dobbeltseng samt badeværelse med toilet, samt aircondition.

 
 

Populært i Provence-Alpes-Côte d'Azur

In-France bliver til Signatours

I fremtiden finder du alle rejser til Frankrig på Signatours.dk - klik på logoet og du bliver ført direkte til en verden af billige rejser med nøje udvalgte hoteller og ferieboliger.

Vind en rejse for 2 personer inkl. fly og hotel

Kig forbi Signatours.dk og deltag i konkurrencen om en storbyferie for 2 personer inkl. fly, hotel, transfer og en middag!

>> se mere her og deltag i konkurrencen her 

 

Se alle rejser her

search map